Bookmarks

    Στις 18 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η συνεργασία της Φενέρμπαχτσέ με σουπερλιγκάτη ΠΑΕ και στις 26 του ίδιου μήνα είχαμε την άφιξη Τούρκου παίκτη στα μέρη μας ενώ 3 ημέρες μετά προέκυψε το μνημόνιο συνεργασίας με τον Πανιώνιο.

    Προϊόντος του χρόνου είχαμε επίσης την άφιξη του γενικού γραμματέα της Φενέρ Μεχμέτ Ουσλού στη Νέα Σμύρνη, ο οποίος συνοδευόταν από τον 20χρονο Τούρκο μέσο Ερντί Καν Σεχίτ ο οποίος για τα επόμενα δύο χρόνια θα αγωνίζεται ως δανεικός στον Πανιώνιο.

    Τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο η Φενέρ θα έρθει για φιλικό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη. Από την πλευρά του ο Πανιώνιος θα μεταβεί στην Τουρκία για να παίξει σε φιλικό με αντίπαλο την Μπασακσεχίρ που αποτελεί θυγατρική της Φενέρμπαχτσέ.

    Σημειώστε επίσης πως εκτός από τον Ερντί Καν Σεχίτ ένας ακόμη Τούρκος παίκτης ίσως πίνει τον καφέ του στην πλατεία εν όψει της νέας σεζόν.

    Οσο για το πρόσωπο που έπαιξε ρόλο κλειδί στο μνημόνιο συνεργασίας; Και το όνομά αυτού Στέλιος Κατρακυλάκης.

    Ο άλλοτε αρχισκάουτερ της Ξάνθης και πρώην Τεχνικός Διευθυντής του Α.Ο.Κ. διακρίνεται στη φωτό με τον γενικό γραμματέα της Φενέρ Μεχμέτ Ουσλού, σε μια από τις τελευταίες επισκέψεις του στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της τουρκικής ομάδας.

     

    Comments are closed.