Bookmarks

    Μέσα ένα κλίμα απόλυτης ικανοποίησης από τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις και παρουσία αρκετών φιλάθλων που δημιούργησαν μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (20/7) στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” η πρώτη συνάντηση του Α.Ο.Κ. η οποία συνοδεύτηκε με τον καθιερωμένο αγιασμό ενώ ακολούθησε και η πρώτη προπόνηση.

    Ένα ραντεβού στο οποίο βρέθηκαν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Α.Ο.Κ. όπως βέβαια και οι παίκτες που ανανέωσαν και προέρχονται από το περυσινό ρόστερ και οι οποίοι καταχειροκροτήθηκα, ο τεχνικός Γιάννης Ταουσιάνης και τα υπόλοιπα μέλη της τεχνικής ηγεσίας, σύσσωμη η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας, οι οικονομικοί υποστηρικτές της και βέβαια αρκετοί καβαλιώτες φίλαθλοι οι οποίοι με την τους παρουσία έδειξαν ότι θα βρεθούν δίπλα στο πλευρό της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο ενθουσιασμός που επικρατούσε στις κερκίδες του “Ανθή Καραγιάννη” από τα μέλη του ΣΦΑΟΚ αλλά και από τους υπόλοιπους καβαλιώτες φιλάθλους ήταν πέρα για πέρα δικαιολογημένος όπως και τα χαμόγεελα της αισιοδοξίας που έδιναν και έπαιρναν. Πα΄ντως τόσο ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. Θεόδωρος Μήτρας στον σύντομο χαιρετισμό του όσο τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Α.Ο.Κ. που έκαναν δηλώσεις, παρουσιάστηκαν συγκρατημένοι αλλά ταυτόχρονα δεν έκρυψαν την αισιοδοξία τους ότι ο Α.Ο.Κ. με τη δύναμη του κόσμου μπορεί και θα πρέπει να αλλάξει κατηγορία στο τέλος της νέας αγωνιστικής περιόδου.

    Οι 16 ανανεώσεις

    Το σίγουρο πάντως είναι ότι σε επίπεδο ανανεώσεων από το περυσινό ρόστερ ο Α.Ο.Κ. τα πήγε πολύ καλά αφού συνεχίζουν μία ακόμη περίοδο οι Χάρης Παππάς, Μιχάλης Μπαντάνης, Αλέξανδρος Μπρατσιάνι, Παύλος Σταματόπουλος, Γιώργος Λίτσκας, Νάσος Αθανασίου, Γιώργος Παληγεώργος, Σάββας Κυριακίδης, Χρήστος Μπάτζιος, Στέλιος Μπλιός, Τάσος Δέντσας, Μηνάς Πτηνόπουλος, Δαμιανός Δελής και Σάββας Τουμανίδης Γρηγόρης Παπαδόπουλος και ο 16χρονος Δημήτρης Θωμαϊδης. Στο σύνολο τους είναι δεκαέξι (16) οι ανανεώσεις.

    Οι 7 μεταγραφές

    Σε ότι έχει να κάνει με το κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης μέχρι ώρα, ενώ έπεται συνέχεια να τονίσουμε ότι ο Α.Ο.Κ. απέκτησε, τον τερματοφύλακα Κώστα Συριτούδη, τον Σκοπιανό επιθετικό Ζόραν Ζλατκόφσκι, τον έμπειρο στόπερ Λευτέρη Γιαλούση και τους Αλέξανδρο Μελισσόπουλο, Αναστάσιο Φραγκούλη και τον έμπειρο μέσο Αντώνη Λαδάκη με τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Κασαπάκη o οποίος ίναι γεννημένος στις 9 Δεκεμβρίου 1993 και στο παρελθόν αγωνίστηκε στην ομάδα K20 του Παναθηναϊκού, στον Εργοτέλη, στην Ιταλική Κόμο (Δ’ κατηγορία) και τελευταίος σταθμός της καριέρας του, είναι ο Ερμής Ζωνιανών. Όλοι οι παραπάνω παίκτες έδωσαν το παρών τους στην πρώτη της ομάδας

    Comments are closed.