Bookmarks

    Την απόκτηση του αμυντικού μέσου Κώστα Παπαδάτου ο οποίος δεν ανανέωσε την συνεργασία του με τον Νέστο Χρυσούπολης, ανακοίνωσε ο Ηρακλής Καβάλας.

     

    Ο Κώστας Παπαδάτος να σημειώσουμε ότι ήταν βασικό στέλεχος του Νέστου την τελευταία διετία, κατακτώντας με τους κυανόλευκους το πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Καβάλας τη σεζόν 2014-15, δύο κύπελλα ΕΠΣΚ (2015 και 2016), ένα Κύπελλο Ερασιτεχνών (2014-15) και ένα Super Cup Ερασιτεχνών (2014-15) κόντρα στα Τρίκαλα. Πέρυσι, είχε 22 συμμετοχές στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Παράλληλα να σημειώσουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηρακλή Καβάλας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της και με τον κεντρικό αμυντικό Γιάννη Σολακίδη.

    Ενδιαφέρον και για Σεφερίδη

    Βέβαια την ίδια ώρα θα πρέπει να τονίσουμε με ότι εκτός από τον πρώην παίκτη του Νέστου Κώστα Παπαδάτο, ο Ηρακλή ενδιαφέρεται και για ένα ακόμη παίκτη της ομάδας της Χρυσούπολης. Ο λόγος γίνεται για τον Αμυντικό στόπερ, Ηλία Σεφερίδη στον οποίο όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές δέχθηκε επίσημη πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Καβάλας.

    Comments are closed.