Bookmarks

    Κάτω από ιδανικές συνθήκες και με πολλά νέα πρόσωπα ξεκίνησε το απόγευμα της προηγούμενης Δευτέρας (25/7) την προετοιμασία του, ο Ορφέας Ελευθερούπολης, υπό την επίβλεψη του νέου προπονητή Κώστα Βακιρτζή και του συνεργάτη του Βασίλη Ζέρβα, στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας.

    Εκείνο το οποίο πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι η ικανοποίηση που επικρατούσε είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένη και αυτό γιατί η ομάδα της Ελευθερούπολης ενισχύθηκε σε μέγιστο βαθμό ώστε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάλημα της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

    Αυτό μάλιστα αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο πρόεδρος του Ορφέα Ελευθερούπολης Στέλιος Ζημιλιάγκος, στις δηλώσεις που έκανε ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη και χαρακτηριστικά υπογράμμισε τα εξής:

    -«Πρώτα θέλουμε να γεμίσουμε το γήπεδο και μετά ο στόχος είναι η Β` Εθνική».

    Από την πλευρά του ο νέος προπονητής του Ορφέα Κώστας Βακιρτζής υποσχέθηκε πολύ δουλειά μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις και ταυτόχρονα έκανε λόγο ανταγωνιστικό σύνολο στο νέο πρωτάλημα της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας. .

    Στην πρώτη προπόνηση του Ορφέα τα νέα πρόσωπα ήταν πολλά και αυτά ήταν οι: Καραβελίδης από Νέστο Χρυσούπολης, Γιαλαμής από Α.Ο.Κ., Παντελίδης από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Εμινίδης και Βερβερίδης από τον Μ. Α Αντιφιλίππων, Μαριάδης από τον Κεραυνό Πέρνης, Διτόπουλος από την Ένωση Ατρομήτου Ακροβουνίου/ Φρίξου, Παυλίδης από τον Αρη Φωτολίβους Δράμας, Χωλίδης από τον Κεραυνό Κρηνίδων και Σάσσος Χ. από τον Βύρωνα Καβάλας.

    Έμεινε ελεύθερος ο Διαμάντη ενώ στα μεταγραφικά ο Ορφέας δεν έχει κλείσει ακόμη το ρόστερ του αφού θα ακολουθήσει και άλλη ενίσχυση. Τέλος να αναφέρουμε ότι από την πρώτη προπόνηση απουσίαζε ο Μαριάνο Μαντζιέρι που θα έρθει στην Ελλάδα τις ημέρες από την Αργεντινή καθώς επίσης και ο στρατευμένος Σαϊνίδης.

    Comments are closed.