Bookmarks

    Αλλαγές προέκυψαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στο διοικητικό συμβούλιο του Ν.Μ.Α. Ορφανίου για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο αγωνιστική περίοδο με αρκετές εξελίξεις.

    Πιο συγκεκριμένα να τονίσουμε ότι παραμένει πρόεδρος παραμένει του συλλόγου ο Κυριάκος Λαζαρίδης και μεταξύ των συνεργατών του θα είναι ο πρώην πρόεδρος του Άρη Ακροποτάμου, Χρήστος Παρασκευάς ο οποίος αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στα διοικητικά της ομάδας.

    Καθήκοντα προπονητή, στη θέση του Κρυστάλλη Παντελή, ανέλαβε ο Γιώργος Τίττης, με εξαιρετική παρουσία στον πάγκο του Αετού Ορφανού τα τελευταία χρόνια.

    Αναλυτικά το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ν.Μ.Α. Ορφανίου μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι το εξής:

    Πρόεδρος: Κυριάκος Λαζαρίδης

    Αντιπρόεδρος: Γιώργος Τεπεγκιόζης

    Γενικός Γραμματέας: Γιώργος Μυλωνόπουλος

    Έφορος Ποδοσφαίρου: Κώστας Παπαδόπουλος

    Ταμίας: Ιωάννης Τοπαλίδης

     

    Οι τρεις πρώτες μετεγγραφές

    Σε αγωνιστικό επίπεδο να αναφέρουμε ότι η νέα διοίκηση του Ν.Μ.Α. Ορφανίου ανακοίνωσε και τις τρεις πρώτες μετεγγραφές της. Πιο συγκεκριμένα ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της τον επί σειρά ετών αρχηγό του Αετού Ορφανού, αριστερός μπακ, Νίκος Μιχαλής. Επίσης, αποκτήθηκε ο μέσο επιθετικός Πέτρος Μπόνος που πέρυσι φορούσε τη φανέλα του Άρη Ζυγού. Τέλος να τονιστεί ότι επιστρέφει μετά από ένα εξάμηνο στον Φρίξο Πλατανοτόπου ο αμυντικός ποδοσφαιριστής Κώστας Κούτρας. Από κει και πέρα να αναφέρουμε ότι ο σχεδιασμός της ομάδας βρίσκεται σε εξέλιξη και τις επόμενες ημέρες αναμένονται νέες ανακοινώσεις από της διοίκηση του συλλόγου για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

    Comments are closed.