Bookmarks

    H διοικητική αβεβαιότητα που επικρατεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες στο συγκρότημα του Νέστου Χρυσούπολης είχαν ως αποτέλεσμα τρεις (3) ποδοσφαιριστές του βασικού “κορμού” να μετακομίσουν σε άλλες πολιτείες.

    Πιο συγκεκριμένα ο επιθετικός ποδοσφαιριστής Αντώνης Ζγκούρι, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε και ο Α.Ο.Κ. συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του με τον Αιγινιακό στο πρωτάθλημα της Football League ενώ ο Χασάνογλου μετακομίζει για την Τουρκία προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο της γειτονικής χώρας. Τέλος να σημειώσουμε ότι ο Μελισσόπουλος με την μετακίνηση του στη Βέροια και στην “Βασίλισσα του Βορρά” κάνει το μεγάλο άλμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

    Την Τετάρτη 29 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση

    Σε ότι έχει να κάνει με τα διοικητικά της ομάδας του Νέστου να τονίσουμε ότι την Τετάρτη 29 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ έχει προγραμματιστεί για να πραγματοποιηθεί η νέα γενική συνέλευση, στην αίθουσα του ποντιακού συλλόγου. Πρόκειται για μία γενική συνέλευση πολύ κρίσιμη και ιδιαίτερα καθοριστική για το μέλλον της ομάδας κατά τη διάρκεια της οποίας θα οριστικοποιηθούν τα πάντα, σε ότι έχει να κάνει με το διοικητικό κομμάτι. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα να τονίσουμε ότι δεν προέκυψε καμιά θετική εξέλιξη για την επιστροφή του πρώην προέδρου Κυριάκου Τσαντίδη, ο οποίος επιμένει στην απόφαση του, να αποσυρθεί από τα διοικητικά του Νέστου, παρά τις πιέσεις που δέχεται το τελευταίο χρονικό διάστημα.

    Comments are closed.