Bookmarks

    Ο 10ος αγώνας του πρωταθλήματος σκοποβολής σκητ Ελλάδας Β-Γ Κατηγορίας, με διοργανωτή τον Σκοπευτικό Όμιλο Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιουνίου στο «Δρακόντιο» του Λαγκαδά.

    Μία διοργάνωση η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία και στην οποία ο Α.Σ. Αετός Καβάλας  έλαβε μέρος με συνολικά 6 αθλητές του (είχαν δηλώσει 7 ωστόσο ο Γ. Χάσπαρης δεν κατάφερε να λάβει μέρος).

    Η επιτυχία του ΑΣ Αετού Καβάλας ήταν, αντί της κατάκτησης κυπέλλου ή μεταλλίου, η συγκομιδή ιδιαίτερα πολύτιμων βαθμών και η απόσπαση στην κορυφή της βαθμολογίας της Β’ κατηγορίας ενώ απομένουν 9 αγώνες μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος. Κορυφαίος αθλητής του ήταν ο Γιώτης Παπαντωνίου που με επίδοση 108/125 (που είναι το νέο του ατομικό ρεκόρ) τερμάτισε πρώτος στον προκριματικό γύρο. Στον ημιτελικό με 12/16 κατάφερε απευθείας πρόκριση για την μάχη του χάλκινου μεταλλίου. Εκεί με επίδοση 13/16 έμεινε τελικά στην 4η θέση.

    Ο Σάκης Ντενικοράκης με επίδοση 95/125 κατετάγη 8ος και πήρε 2 βαθμούς. Ο Δημήτρης Βάβακας έκανε την αρνητική έκπληξη αφού με επίδοση 94/125 περιορίστηκε στην 10η θέση και δεν βαθμολογήθηκε (στην βαθμολογία ήταν 2ος και έπεσε στην 5η θέση). Ο Παναγιώτης Δαμιανός ήταν στην 16η θέση με επίδοση 83/123. Ο Σωτήρης Βαλούρδος ήταν 5ος στην Γ’ κατηγορία και ο Σοφοκλής Κουταλιάγκας ήταν 15ος στην Α’ κατηγορία. 

    Comments are closed.