Bookmarks

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ Καβάλας με δελτίο τύπου που εξέδωσε ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του ανδρικού τμήματος με τον προπονητή Παύλο Προβατίδη.

    Δελτίο τύπου

    Αναλυτικά στο δελτίο τύπου της ΑΕΚ Καβάλας αναφέρονται τα εξής:

    Το Διοικητικό Σύμβούλιο της ΑΕΚ Καβάλας, κάνει γνωστά τα εξής:

    – “Μετά από έντονο προβληματισμό και κατόπιν ενεργειών που έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα και αποσκοπούν αποκλειστικά και μόνο για τον συμφέρον της ΑΕΚ Καβάλας και αφού εξετάστηκαν συγκεκριμένες περιπτώσεις προπονητών, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του ανδρικού τμήματος με τον προπονητή Παύλο Προβατίδη. Η ταύτιση των απόψεων του με τις απόψεις της διοίκησης μας στον τρόπο της δημιουργικότητας και λειτουργίας του ανδρικού τμήματος της ΑΕΚ Καβάλας, η φιλοσοφία μας η οποία ταυτίζεται με εκείνη του Παύλου Προβατίδη και η διάθεση την οποία επέδειξε από την πρώτη στιγμή των συζητήσεων που είχαμε μας οδήγησε στο να πάρουμε την απόφαση αυτή.

    Ο Παύλος Προβατίδης εργάστηκε στο παρελθόν στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος αντικαθιστώντας τον προπονητή Γιώργο Σφακιανακη με την ομάδα να τερματίζει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πίσω από το Νέστο Χρυσούπολης και τον Άρη Ακροποτάμου. Ακολούθως και για 4 χρόνια ο Παύλος Προβατίδης εργάστηκε στον Μακεδονικό Αμισιανών. Μάλιστα σε 4 αγωνιστικές περιόδου η ομάδα των Αμισιανών με τον Παύλο Προβατίση στον πάγκο του ανέβηκε 3 κατηγορίες με αποκορύφωμα η ομάδα του Μακεδονικού να αγωνιστεί στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας μετά από 21 ολόκληρα χρόνια. Τέλος να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια της περυσινής αγωνιστικής περιόδου εργάστηκε στο Βύρων Καβάλας”.

    Comments are closed.