Bookmarks

    Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (1/6) στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας “Βασίλης Βασιλικός” η ετήσια γενική τακτική συνέλευση του ΑΠΣ ΒΥΡΩΝ Καβάλας κατά την οποία και ύστερα από απαίτηση όλων των παρευρισκομένων παραιτήθηκε το υπάρχον Διοικητικό Συμβούλιο.

     

    Παράλληλα να σημειώσουμε ότι προκηρύχθηκαν νέες εκλογές στις οποίες εκλέχθηκε το νέο 9 μελής διοικητικό συμβούλιο (7 τακτικά μέλη και 2 αναπληρωματικά) . Στην διάρκεια της γενικής συνέλευσης πραγματοποιήθηκε εγγραφή νέων μελών και διαγραφή παλαιών μελών οι οποίοι με βάση το καταστατικό της ομάδος δεν τήρησαν τις υποχρεώσεις τους προς αυτήν.

    Η νέα διοίκηση του Βύρων Καβάλας

     

    Το νέο 9 μελής Διοικητικό Συμβούλιο του Βύρων Καβάλας αποτελείται από τους:

     

    Βαρδάκας Γεώργιος, Σκαμάγκης Ιωάννης, Ζώτος Νικόλαος, Γιορμπαλίδης Αλέξανδρος, Μαυρίδης Παντελής, Καρίπογλου, Αριστείδης, Μυριανθόπουλος Πέτρος, Ρήγας Σταύρος, Κατσικούλης Χρυσοβαλάντης.

     

    Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι τα παραπάνω μέλη θα συνεδριάσουν εκ νέου στις 22 Ιουνίου 2016 έτσι ώστε να συσταθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο σε σώμα και ο καθένας από τους παραπάνω να αναλάβει και επίσημα το ρόλο του . Τέλος αποφασίσθηκε ομόφωνα από όλα τα παρευρισκόμενα μέλη της ομάδος να κηρυχτεί και επίσημα ως επίτιμος πρόεδρος της ομάδος μας ο Νικόλαος Παπάς ως ανταμοιβή για την πολυετή προσφορά του, στον Βύρωνα Καβάλας.

    Comments are closed.