Bookmarks

    Ο Ηρακλής Καβάλας δεν τα κατάφερε στα μπαράζ ανόδου του 1ου ομίλου που οδηγούν στη Γ’ Εθνική και το γεγονός αυτό θα έχει συγκεκριμένες επιπτώσεις στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ Καβάλας με τον υποβιβασμό κάποιων ομάδων.

    Πιο συγκεκριμένα, με βάση τα όσα ισχύουν στην προκήρυξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, η Αναγέννηση Λιμεναρίων που είχε κατακτήσει την 5η από το τέλος θέση στον πίνακα της βαθμολογίας υποβιβάζεται στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας περιόδου 2016-2017. Ακολουθεί δηλαδή το δρόμο του Αετού Ερατεινού, του Βύρωνα Καβάλας, του Ολυμπιακού Καβάλας και του Άρη Ακροποτάμου αφού στη νέα χρονιά οι ομάδες που θα αγωνίζονται στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας θα είναι συνολικά 14.

    Από κει και πέρα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Ατρόμητος Λεκάνης και η Ένωση Παγ. Δρυάδας, οι δύο ομάδες που κατέκτησαν τις δύο προτελευταίες θέσεις στους δύο ομίλους του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας περιμένουν την απόφαση της Ε.Π.Σ. Καβάλας για την ημερομηνία και το γήπεδο στο μεταξύ του μπαράζ παραμονής. Ο νικητής θα παραμείνει στη Β’ κατηγορία και ο ηττημένος υποβιβάζεται στη Γ’ κατηγορία.

    Comments are closed.