Bookmarks

    Αρνητική ήταν η απάντηση που έδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. στην πρόταση της πλευράς του Λευτέρη Πανταζή για να πάρει παράταση μέχρι τις 15 Ιουνίου προκειμένου να καταθέσει πρόταση ενδιαφέροντος για την ομάδα.

    Αργά το βράδυ της Πέμπτης στα δημοσιογραφικά γραφεία έφτασε το δελτίο τύπου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., μετά το τέλος της προγραμματισμένης συνεδρίασης, στο οποίο ξεκαθαρίζετε ότι έχει ανανεωθεί η θητεία της Διοικούσας Επιτροπής ενώ τονίζεται ότι ξεκινάει ο προγραμματισμός της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

    Αναλυτικά στο δελτίο τύπου το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. αναφέρει τα εξής:

    -“Κατόπιν και της παρέλευσης της προθεσμίας κατάθεσης επίσημης πρότασης, από την οποία προέκυψε μόνο η μη δεσμευτική εκδήλωση ενδιαφέροντος του κ.Λευτέρη Πανταζή, σας ενημερώνουμε πως πλέον έχει ανανεωθεί η θητεία της Διοικούσας Επιτροπής και ξεκινά ο προγραμματισμός της για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Σε κάθε περίπτωση και με γνώμονα το συμφέρον της αγαπημένης μας ομάδας που είναι πάνω απ’όλα, είμαστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε επίσημη πρόταση συνεργασίας που θα έχει ως σκοπό να δυναμώσει την προσπάθεια της Διοικούσας Επιτροπής και να επαναφέρει το καραβάκι μας εκεί που αξίζει και απαιτεί η ιστορία του”.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Καβάλα

    Comments are closed.