Bookmarks

    Μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Σουφλίου, ο Ηρακλής Καβάλας με αντίπαλο το Διδυμότειχο αναδείχθηκε ισόπαλος με (0-0) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας .

    Το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του ήταν μοιρασμένο, με την μπάλα να κυκλοφοράει σε όλα τα σημεία του αγωνιστικού χώρου με τους παίκτες του Στέλιου Ιγνατιάδη έχοντας την συμπαράσταση περίπου 80 καβαλιωτών φιλάθλων να προσπαθούν να “κλέψουν” τη νίκη από τον αντίπαλο τους σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες. Γεγονός πάντως είναι ότι ο Ηρακλής με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας που πήρε έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Πλέον στο “στρατόπεδο” του Ηρακλή Καβάλας στρέφουν το ενδιαφέρον και την προσοχή τους, στο νέο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή (22/5) στην Ξάνθη κόντρα στον δυνατό Ορφέα Ξάνθης.

    Α.Ε.Διδυμοτείχου: Συριτούδης, Κοτζά Αλί, Τσιτσκαρης, Τζανετάκης, Κουρδάκης, Πετρόπουλος, Δοϊνούδης (59′ Θεμελάκης), Γεωργούλας, Κουρτ, Γιαννόπουλος, Ιντζές.

    Ηρακλή Καβάλας: Ευστρατίου, Γοριδάκης, Ρουμελιώτης, Γκέκας, Σιαματάς, Προβατίδης, Σπυρίδης, Αγγελίδησ (52′ Χατζηκυριάκου), Βαλαβανόπουλος, Άγγος, Τσότρας.

    Τα αποτελέσματα-2η αγωνιστική

    Διδυμότειχο-Ηρακλής Καβάλας 0-0

    Δόξα Προσκυνητών-Ορφέας Ξάνθης 2-1

    Η βαθμολογία

    Δόξα Προσκυνητών 4-2 6

    Ορφέας Ξάνθης 3-2 3

    Ηρακλής Καβάλας 1-2 1

    Διδυμότειχο 0-2 1

    Η ερχόμενη-3η αγωνιστική

    Ορφέας Ξάνθης-Ηρακλής Καβάλας

    Δόξα Προσκυνητών-Διδυμότειχο

    Αίτημα αλλαγής στο πρόγραμμα

    από τον Ορφέα Ξάνθης

    Ο Ορφέας Ξάνθης απέστειλε έγγραφο αίτημα στους τρεις πρωταθλητές των ΕΠΣ που συμμετέχουν στον 1ο όμιλο των μπαράζ ανόδου της ΕΠΟ μέσα από το οποίο ζητάει την αλλαγή στο πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Ομοσπονδίας θα γίνει στις 5 Ιουνίου και στο πλαίσιο αυτής ο Ορφέας παίζει στο “Βερούλειο” με τον Ηρακλή Καβάλας. Ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Ξάνθης όμως ζητά αλλαγή καθώς βασικοί ποδοσφαιριστές του (Τζαμπάζ Χαλίλ Χακί, Γιάννης Καραγκιόζης και Λάζαρος Μαυρόπουλος) θα συμμετέχουν στην αποστολή της μικτής ΕΠΣ Ξάνθης στους αγώνες του 2ου προκριματικού γκρουπ του Regions Cup που θα γίνει στο Σαν Μαρίνο στο διάστημα 3-8/6. Αντίπαλοι της μικτής Ξάνθης που κέρδισε το Regions Cup Ελλάδας θα είναι το Σαν Μαρίνο, το Καζακστάν και η Ουαλία.

    Comments are closed.