Bookmarks

    Μπορεί τα γιορτινά του να φόρεσε σήμερα Κυριακή (29/5) το απόγευμα το “Βερούλειο” στάδιο που ήταν κατάμεστο για να φιλοξενήσει την αναμέτρηση του Ηρακλή Καβάλας με την ΑΕ Διδυμότειχου για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου των αγώνων μπαράζ που οδηγούν στην Γ’ Εθνική, αλλά το όνειρο της ανόδου έσβησε για την ομάδα του Στέλιου Ιγνατιάδη που έμεινε στο (2-2).

    Μία αναμέτρηση δραματική δίχως αύριο και για τις δύο ομάδες σε ένα 90λεπτο που είχε ρυθμό κατά διαστήματα, κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος, οι παίκτες και των δύο ομάδων έδειξαν αποφασιστικότητα και διάθεση να παίξουν καλό ποδόσφαιρο προσέχοντας περισσότερο την άμυνα τους, με τη νευρικότητα να παίζει τον δικό της ρόλο στην έκβαση του καθοριστικού ντέρμπι. Γεγονός πάντως είναι ότι το άγχος αλλά και η κούραση επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την απόδοση των παικτών του Στέλιου Ιγνατιάαδη, κάτι το οποίο εκ των προτέρων γνώριζε ότι θα συμβεί ο τεχνικός της ομάδας της Καβάλας.

    H διαμόρφωση του σκορ

    Στο 31′ ο Καραγιάννης επιχείρησε σέντρα σουτ στην μεγάλη περιοχή του Ηρακλή, η μπάλα βρήκε το χέρι του Σιαματά και ο διαιτητής σφύριξε το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Πετροπουλος για να γράψει το (0-1). Η ισοφάριση για την ομάδα του Ηρακλή ήρθε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Στο 56′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στην ανατροπή του Βαλαβανόπουλου από τον τερματοφύλακα Συριτούδη, που αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα και με εύστοχο τρόπο ο Προβατίδης έγραψε το (1-1). Όμως στο 74′ και ενώ πίεζε ο Ηρακλής, οι φιλοξενούμενοι εκ νέου πήραν κεφάλι στο σκορ με το 3ο πέναλτι που σφύριξε ο διαιτητής. Ο Ρουμελιώτης ανέτρεψε τον Ιντζέ και ο Πετρόπουλος που ήταν εύστοχος έγραψε το (1-2). Το τελικό σκορ (2-2) διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα από τον Βαλαβανόπουλο.

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής του αγώνα του Ηρακλή Καβάλας με την ΑΕ Διδυμοτείχου ήταν ο Ευάγγελος Γρατσάνης της Ε.Π.Σ. Τρικάλων που είχε βοηθούς του, τους Παναγιώτη Παπαδόπουλο και Νικόλαο Συμεωνίδη της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας. Μπροστά στην παραπάνω διαιτητική τριάδα οι δύο αντίπαλες ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

    Ηρακλής Καβάλας: Ευστρατίου, Γοριδάρης, Ρουμελιώτης, Σολακίδης (46′ Τσότρας), Σιαματάς (60′ Γκέκα), Προβατίδης, Αγγελίδης, Χατζηκυριακού, Σπυρίδης, Βαλαβανόπουλος, Άγγος.

    ΑΕ Διδυμοτείχου: Συριτούδης, Τζανετάκος, Κουρδάκης, Παπούδης (73′ Θεμελούδης), Κοτζα Αλί, Καραγιάννης (Απιώτης), Ιντζές, Γκατσιούδης (67′ Τσιτσκάρης), Πετρόπουλος, Γιαννόπουλος.

    Τα αποτελέσματα-5η αγωνιστική

    Ηρακλής Καβάλας-ΑΕ Διδιυμοτείχου 2-2

    Ορφεάς Ξάνθης-Δόξα Προσκυνητών 1-2

    Η βαθμολογία-5η αγωνιστική

    1. Ορφέας Ξάνθης 9-9

    2. Δόξα Προσκυνητών 6-5- 9

    ………………………………………….

    3. Ηρακλής Καβάλας 6-7 5

    4. ΑΕ Διδιυμοτείχου 4-6 5

    Η τελευταία-6η αγωνιστική

    Ηρακλής Καβάλας-Ορφέας Ξάνθης

    ΑΕ Διδιυμοτείχου-Δόξα Προσκυνητών

    Comments are closed.