Bookmarks

    Με καχυποψία, αρκετή δόση χιούμορ αλλά και με πολύ μεγάλη προσοχή αντιμετωπίζουν στον Α.Ο.Κ., τα μέλη της Διοικούσας της Επιτροπής αλλά και τα μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη τα σενάρια αλλά και την φημολογία που αναπτύσσεται τις τελευταίες ημέρες περί πιθανής έκφρασης ενδιαφέροντος από υποτιθέμενους επενδυτές από την Αθήνα, μεταξύ των οποίων είναι και ο τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής.

    Μάλιστα τα σενάρια που έντονα κυκλοφορούν το τελευταίο χρονικό διάστημα, μόνο “ταραχή” δεν προκαλούν στον Α.Ο.Κ. αφού ενδεχομένως να ακολουθήσουν κάποια άλλα περί ενδιαφέροντος από την Πάολα ή κάποιον άλλον λαϊκό ερμηνευτή. Αντίθετα κάποια από αυτά αντιμετωπίζονται με πολύ χιούμορ αφού τα περισσότερα από αυτά αποτελούν φαντασιώσεις των εμπνεστών τους και σε καμιά περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Άλλωστε κάθε καλοκαίρι έχουν γίνει στο ίδιο έργο θεατές. Πάντως εκείνο το οποίο θα πρέπει σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι τελευταία καλλιεργείται έντεχνα ένα κλίμα αποπροσανατολισμού της φίλαθλης κοινής γνώμης και ταυτόχρονα συγκεκριμένοι κύκλοι επιχειρούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα αμφισβήτησης αλλά και αβεβαιότητας της ομάδας. Όταν μάλιστα αυτά “παίρνουν σάρκα και οστά” σε ένα χρονικό σημείο όπου το ενδιαφέρον στον Α.Ο.Κ. επικεντρώνεται στον σχεδιασμό για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, τότε αντιμετωπίζονται με πολύ καχυποψία.

    Ανανέωση της θητείας

    Βέβαια με βάση κάποια συγκεκριμένα δεδομένα και με βάση την φημολογία που θέλουν κάποιους “γνωστούς ή άγνωστους” να “σκοτώνονται” για το ποιος θα επενδύσει στον Α.Ο.Κ., την ίδια ώρα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα σε ότι έχει να κάνει με την διαχείριση της ομάδας και τη νέα περίοδο στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Αυτό άλλωστε ξεκαθαρίζεται και από την πρόσφατη ανακοίνωση την οποία εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Κ., στις 16 Απριλίου και μέσα από την οποία αναφέρονταν ότι:

    -“Το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την ανανέωση της θητείας της εν λόγω επιτροπής, η οποία και είναι αρμόδια για να αξιολογήσει οποιαδήποτε τυχόν πρόταση προκύψει από εδώ και πέρα. Φέτος η χρονιά δεν ήταν πετυχημένη για την αγαπημένη μας ομάδα, και είναι ξεκάθαρο πως την ερχόμενη χρονιά πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε και να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας γιατί άλλο δεν μας χωράει η Γ’Εθνική κατηγορία. Η διοικούσα επιτροπή και οι υγιείς Καβαλιώτες επιχειρηματίες που την στηρίζουν, χρειάζονται την σύμπραξη όλων μας για να μπορέσει η αγαπημένη μας ομάδα να κάνει το βήμα παραπάνω”.

    Δεν μπορεί να αποκλειστεί

    κάποιο ενδιαφέρον

    Ωστόσο σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να αποκλειστεί κάποιο ενδιαφέρον εάν βέβαια υπάρξει από σοβαρούς ανθρώπους και επιχειρηματίες, κάτι το οποίο επισήμανε στις δηλώσεις του αρκετές φορές τόσο ο Πρόεδρος της Διιοκούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. Θόδωρος Μήτρας όσο και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο.Κ. Ντίνος Κανάκης. Αν υπάρχει τέτοια περίπτωση όπως έχει κατ’ επανάληψη υπνωθεί, τότε δεν έχουν οι ενδιαφερόμενοι να χτυπήσουν την πόρτα του Α.Ο.Κ. και εγγράφως να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

    Comments are closed.