Bookmarks

    Στενεύουν και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό τα περιθώρια, ο Λευτέρης Πανταζής να πάρει τη παράταση που ζήτησε μέχρι τις 15 Ιουνίου για να καταθέσει την πρόταση του στον Α.Ο.Κ. όπως ο ίδιος τόνιζε στην επιστολή που έστειλε με αποδέκτη τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ντίνο Κανάκη.

    Αυτό διαφαίνεται από τα αποτελέσματα της πολύωρης συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. το βράδυ της Τετάρτης (25/5) στην οποία όπως είναι γνωστό συμμετέχουν και συγκεκριμένα μέλη της Διοίκησης του Ερασιτέχνη. Εκεί σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες μας διατυπώθηκε η άποψη ότι δεν θα πρέπει να δοθεί καμιά παράταση σε μία επιστολή που εφτασε και το περιεχόμενο της όπως ειπώθηκε, στηρίζονταν σε αοριστολογίες και γενικότητες. Και αυτό γιατί η ομάδα θα πρέπει να τρέξει και δεν θα πρέπει, όπως έγiνε τα προηγούμενα καλοκαίρια να χαθεί πολύτιμος χρόνος. Βέβαια όπως αναμένονταν δεν εκδόθηκε τελικά κάποια ανακοίνωση και αυτό γιατί εκ νέου για σήμερα Πέμπτη (26/5) το βράδυ στις 8 έχει προγραμματιστεί νέα συνεδρίαση στην οποία θα λαμβάνουν μέρος τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. και του Ερασιτέχνη. Μάλιστα μετά το τέλος της αναμένεται να εκδοθεί η ανακοίνωση στην οποία οι δύο πλευρές δεν θα αφήνουν περιθώρια στον Λευτέρη Πανταζή να πάρει την παράταση που ζήτησε. Από κει και πέρα η Διοικούσα Επιτροπή είναι αποφασισμένη να τρέξει την ομάδα, με τον Γιάννη Ταουσιάνη να παραμένει στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας και το έμψυχο δυναμικό να “εμπλουτίζεται” ώστε ο Α.Ο.Κ. τη νέα περίοδο να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο κάνοντας πρωταθλητισμό.

     

    Σκέφτονται να αποσύρουν την πρόταση τους

    Από την άλλη πλευρά, στην πλευρά του Λευτέρη Πανταζή δηλαδή αλλά και στην αντίστοιχη των ανθρώπων του στην Καβάλα που είναι οι Λευτέρης Σαρελάκος και Σπύρος Μπασδάνης, παρακολουθούν με πολύ διακριτικό μάτι τις τελευταίες εξελίξεις και θεωρούν ότι πολύ δύσκολα θα ανοίξει η πόρτα για να εμπλακούν στα διοικητικά της ομάδας της Καβάλας. Μάλιστα καλά πληροφορημένες πηγές μας αναφέρουν ότι απογοήτευση επικρατεί στην πλευρά Πανταζή και είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο γνωστός καλλιτέχνης με νέα επιστολή του να αποσύρει το ενδιαφέρον της για να εμπλακεί με τα διοικητικά της ομάδας της Καβάλας, στρέφοντας το ενδιαφέρον της σε άλλη ομάδα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λευτέρης Σαρελάκος συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Λευτέρη Πανταζή για να τον ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις και εκεί όπως διέρρευσε διατυπώθηκε και η πληροφορία που αναφέραμε. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η πληροφορία τότε το όλο θέμα θα οδηγηθεί σε ναυάγιο πριν καλά καλά ανοίξει ο φάκελος.

    Comments are closed.