Bookmarks

    Την γενική και αόριστη επιθυμία του για να εμπλακεί με τα διοικητικά του Α.Ο.Κ., εξέφρασε μέσα από την επιστολή-πρόταση που απέστειλε στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Ντίνο Κανάκη (αγνοώντας επιδεικτικά την υπόλοιπη διοίκηση και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής) ο τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής γύρω στις 7 και μισή το απόγευμα της Τρίτης (24/5).

    Μία επιστολή στην οποία ο γνωστός τραγουδιστής μέσα από αοριστολογίες, γενικότητες και πολλές υποσχέσεις εκφράζει μία αόριστη επιθυμία η οποία μπορεί τελικά και να μην γίνει πράξη, να ασχοληθεί με τον Α.Ο.Κ. Ταυτόχρονα ο ίδιος ζητάει παράταση όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: “μέχρι τις 15 Ιουνίου, ώστε αν όλα πάνε καλά, να έρθω στην όμορφη πόλη σας, για να καταθέσω επίσημη πρόταση”.

    Αμέσως αμέσως από την συγκεκριμένη του φράση, ο κάθε ένας μπορεί να καταλάβει ότι ο Λευτέρης Πανταζής στην παρούσα χρονική περίοδο που διανύουμε δεν είναι έτοιμος για να αναλάβει το βάρος μίας ομάδας με τόσο μεγάλη ιστορία, παράλληλα δε αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και να μην καταθέσει την πρόταση του, με΄τα της 15 Ιουνίου που ζητάει να του δοθεί παράταση.

    Παράλληλα ο γνωστός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής, στην επιστολή-πρόταση του μπορεί να επισημοποιεί το ενδιαφέρον του για τον Α.Ο.Κ., ωστόσο όπως ο ίδιος αναφέρει σε καμιά περίπτωση δεν θέλει να δεσμεύσει την τωρινή διοίκηση και επιφυλάσσεται γιατί πρώτα θέλει να κάνει την έρευνα του. Κάτω από αυτές τις συνθήκες και βέβαια με βάση το περιεχόμενο μιας τέτοιας επιστολής-πρότασης, το ερώτημα που προκύπτει είναι κατά πόσο μπορεί να ληφθεί σοβαρά από τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη, πολύ περισσότερο δε από τη Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ., και η οποία είναι εντολοδόχος από τη διοίκηση της ομάδας, για να αξιολογήσει προτάσεις που θα θα κατατεθούν. Και εάν μπορεί να ληφθεί σοβαρά τότε ποια θα είναι η διαδικασία η οποία θα ακολουθηθεί, Βέβαια την ίδια ώρα “γεννιούνται” και πολλά άλλα ερωτηματικά τα οποία για να απαντηθούν κάποιοι θα πρέπει να προτάξουν πάνω από όλα το συμφέρον του Α.Ο.Κ. και μετά όλα τα άλλα.

    Η επιστολή πρόταση του Λευτέρη Πανταζή

    Εμείς αφήνουμε το αναγνωστικό κοινό να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, διαβάζοντας το περιεχόμενο της επιστολής-πρότασης που κατέθεσε ο Λευτέρης Πανταζής, την οποία και παραθέτουμε.

    -«κ. πρόεδρε με την παρούσα επιστολή μου, σας ενημερώνω εγγράφως ότι ενδιαφέρομαι να επενδύσω στην ομάδα της Καβάλας. Οι συνεργάτες μου και εγώ, θέλουμε να αναλάβουμε τη διοίκηση της ομάδας. Όλοι μαζί και με τη δική σας συμπαράσταση να την οδηγήσουμε στην Souper League, όπου είναι η κατηγορία που τις αρμόζει. Επισημοποιώ το ενδιαφέρον μου, χωρίς να δεσμεύω την τωρινή διοίκηση και επιφυλάσσομαι γιατί πρώτα θέλω να κάνω την έρευνα μου, ώστε να έχω την κατάλληλη υποστήριξη, για να εξασφαλίσω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα της Καβάλας και την όμορφη πόλη σας(άνοδος της ομάδας στα δυο χρόνια στη Σουπερ Λιγκ, με καλό ποδόσφαιρο που θα φέρει τον κόσμο στο γήπεδο). Για καθαρά επαγγελματικούς λόγους,  θα ήθελα να μου δώσετε μια προθεσμία, μέχρι τις 15 Ιουνίου, ώστε αν όλα πάνε καλά, να έρθω στην όμορφη πόλη σας, για να καταθέσω επίσημη πρόταση. Με τη συμπαράσταση σας οι συνεργάτες μου και εγώ, θα δώσουμε τον καλύτερο μας ευατό, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας και να ικανοποιήσουμε εσάς και ολόκληρη τη φίλαθλη Καβάλα».

    Comments are closed.