Bookmarks

    Archive for 9 April 2016

    Απογοητευτική ήταν η εικόνα της Καβάλας στην ήττα από τον ΠΑΟΚ, όπως υποστήριξε ο Στιβ Γιατζόγλου. Το χειρότερό της παιχνίδι, από την ημέρα που την ανέλαβε, έκανε η Καβάλα στην ήττα από τον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Στιβ Γιατζόγλου. 

    «Σήμερα ο μόνος που μου φαίνεται πως ήθελε να κερδίσει το ματς ήμουν εγώ. Οι παίκτες μου έκαναν ίσως το χειρότερο παιχνίδι μας στην άμυνα. Το πανηγύρι βέβαια είχε τελειώσει φυσικά. Για μένα σημαντικό είναι το ότι δειπνήσαμε με τον πρόεδρο και μου είπε πως του χρόνου η Καβάλα θα είναι παρούσα στην Α2. Για μένα το νόημα της δήλωσης του είναι πως όλοι φταίμε! Δεν είναι στιγμή για κριτική, αλλά η πόλη θα πρέπει να αγκαλιάσει την ομάδα. Άλλες ομάδες υποβιβάζονται και διαλύονται», δήλωσε ο Στιβ Γιατζόγλου.

    Με ήττα αποχαιρέτησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Basket League, η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας η οποία στην τελευταία αγωνιστική έχασε από τον ΠΑΟΚ με (74-87), στο κλειστό “Αλεξάνδρα Δήμογλου”.

    Ένα κλειστό το οποίο ήταν γεμάτο από δεκάδες καβαλιώτες φιλάθλους οι οποίοι πήγαν στο “Αλεξάνδρα Δήμογλου” για να χειροκροτήσουν, τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας και τους παίκτες της Καβάλας στο τελυταίο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος της κατηγορίας των μεγάλων του Ελληνικού μπάσκετ. Ένας επίλογος τον οποίο περίμεναν οι περισσότεροι να ήταν πολύ διαφορετικός από αυτόν του υποβιβασμού στην Α2 κατηγορία αλλά από την αρχή τα πράγματα ξεκίνησαν στραβά και παρά την όποια προσπάθεια στη συνέχεια, αυτός δεν αποφεύχθηκε. Έτσι τα συναισθήματα μετά το τέλος του αγώνα στο κλειστό γυμναστήριο “Αλεξάνδρα Δήμογλου” δεν ήταν και τα καλύτερα αν και το αυθόρμητο χειροκρότημα των καβαλιωτών φιλάθλων έστειλε το μήνυμα ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα στην προσπάθεια που θα καaταβληθεί τη νέα περίοδο για την πολυπόθητη επιστροφή στα “σαλόνια” του Ελληνικού μπάσκετ.