Bookmarks

    Σε ρυθμό προπονήσεων μέχρι και το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης (28/4) θα κινούνται στον Α.Ο.Κ. και μετά το 4ήμερο ρεπό που θα πάρουν λόγω του Πάσχα επιστρέψουν σε δράση εκ νέου τη Δευτέρα του Πάσχα.

     

    Τότε επί της ουσίας θα ξεκινήσει και η προετοιμασία των “Αργοναυτών” για την αναμέτρηση με την Θύελλα Φιλώτα η οποία θα είναι και η τελευταία του Α.Ο.Κ. στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”, μπροστά στο φίλαθλο κοινό του δηλαδή για την ποδοσφαιρική περίοδο που διανύουμε. Η διακοπή των δραστηριοτήτων σίγουρα αναμένεται να αποτελέσει το καλύτερο “φάρμακο” για να αποθεραπευτούν κάποιοι παίκτες οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ένας από αυτούς είναι ο Λίτσκας ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στον αγώνα μέσα στο Κοκκινόχωμα λόγω του τραβήγματος στον προσαγωγό του. Από κει και πέρα, στο ιατρικό απουσιολόγιο του Α.Ο.Κ. υπάρχει και το όνομα του Γρηγόρη Παπαδόπουλου ο οποίος έχει υποστεί τράβηγμα τον τετρακέφαλο και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση του Γιώργου Παληγεώργου, αισθάνεται κουρασμένος από το πίεση των αγωνιστικών δραστηριοτήτων και η διακοπή θα τον βοηθήσει να ξεκουραστεί. Τέλος να αναφέρουμε ότι για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Θύελλα Φιλώτα ο Γιάννης Ταουσιάνης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τουμανίδη που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες.

     

    Το ευχαριστήριο της Διοικούσας  Επιτροπής του Α.Ο.Κ.

    Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. εξέδωσε δελλτίο τύπου στο οποίο ευχαριστεί τη Διοίκηση του Κοκκινοχώματος για την άριστη φιλοξενία στο μεταξύ τους παιχνίδι. Το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

    -“ Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα θεωρεί υποχρέωση της δημόσια να ευχαριστήσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος για την άψογη φιλοξενία στο μεταξύ μας παιχνίδι την Κυριακή 24 Απριλίου 2016. Παράλληλα εύχεται σε όλους τους φιλάθλους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση”.

    Comments are closed.