Bookmarks

    Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα Κορασίδων του Α.Ο. Καβάλα, στις αθλήτριες, τους προπονητές και στους ανθρώπους οι οποίοι ήταν δίπλα τους μεταξύ των οποίων και ο Χαράλαμπος Κουφατζής η οποία πανάξια, με την εκτός έδρας νίκη που σημείωσαν επί της Χρυσούπολης με 3-0 σετ, κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο στο Πρωτάθλημα των Κορασίδων της Α’ Περιφέρειας της ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας.

    Έτσι οι Κορασίδες του Α.Ο. Καβάλα θα εκπροσωπήσουν την Ένωση Πετοσφαίρισης στην προκριματική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

    Το εναπομείναν πλέον παιχνίδι με τις Αμαζόνες Μαΐστρου την Μεγάλη Δευτέρα, θα έχει διαδικαστικό ή καλύτερα… εορταστικό χαρακτήρα. Στην βαθμολογία η Καβάλα έχει 6 βαθμούς και είναι σίγουρα πρώτη, αφού η Χρυσούπολη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με 5 και οι Αμαζόνες Μαΐστρου βρίσκονται στους 4 πόντους και άρα μακριά.

    Στις Παγκορασίδες, αντίθετα, μετά την εκτός έδρας νίκη του Αμυγδαλεώνα επίσης στην Χρυσούπολη, η συνάντηση της Μ. Δευτέρας στον Αμυγδαλεώνα της τοπικής ομάδας με τις Αμαζόνες Μαΐστρου, θα έχει μορφή τελικού, αφού ανάλογα με το αποτέλεσμα, μία από τις δύο ομάδες θα τερματίσει πρώτη.

    Στην βαθμολογία οι Αμαζόνες έχουν 6 βαθμούς, ο Αμυγδαλεώνας 5 και η Χρυσούπολη που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με 4 βαθμούς.

    Comments are closed.