Bookmarks

    Με κίνητρο μόνο το γόητρο η ομάδα μπάσκετ της Καβάλαςτο Σάββατο (9/4) στις 5 το απόγευμα θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος BasketLeague μιας και η ομάδα του Στιβ Γιατζόγλου έχει υποβιβαστεί στην Α2 κατηγορία μετά την τελευταία ήττα στην Τρίπολη από τον Αρκαδικό.

    Βέβαια να τονίσουμε ότι στόχος για την Καβάλα BC στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα προκειμένου να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το φετινό πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα στους καβαλιώτες φιλάθλους να παραβρεθούν στο “Αλεξάνδρα Δήμογλου” και να χειροκροτήσουν τους πρωταγωνιστές μιας επίπονης προσπάθειας παρά το γεγονός ότι δεν στέφθηκε με επιτυχία.

    Σε εξέλιξη βρίσκεται η διάθεση των εισιτηρίων

    Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι σε εξέλιξη βρίσκεται η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΚΑΕ Καβάλα- ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 με ώρα έναρξης 17.00 το απόγευμα, όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η διοίκηση της ΚΑΕ. Μάλιστα στο ίδιο δελτίο τύπου τονίζεται ακόμη ότι:

    Γενική είσοδος:10 ευρώ
    Παιδιά κάτω των 12 ετών: 5 ευρώ (μόνο από τα γραφεία της ΚΑΕ)

    Υπενθυμίζεται ότι για την έκδοση εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο αριθμός ΑΜΚΑ (και για τα παιδιά). Διάθεση εισιτηρίων μπορεί να γίνει μέσω του Viva.gr και των καταστημάτων Public.

    Από τα γραφεία της ΚΑΕ τα εισιτήρια διατίθενται από τις 09.00 το πρωί έως 15.00 το μεσημέρι μέχρι την Παρασκευή ενώ, το Σάββατο (ημέρα του αγώνα) από τις 13.00 το μεσημέρι.

    Παράκληση προς τους φιλάθλους:

    λόγω του νέου συστήματος έκδοσης εισιτηρίων και προκειμένου ν’ αποφευχθεί η αναμονή και η άσκοπη ταλαιπωρία τους, η προσέλευση για έκδοση εισιτηρίου κατά την ημέρα του αγώνα, δεν θα πρέπει να γίνει την τελευταία στιγμή.

    H 26η αγωνιστική

    Ολυμπιακός-Ρέθυμνο

    Τρίκαλα-Απόλλων Πάτρας

    Άρης-Κολοσσός

    Κηφισιά-Παναθηναϊκός

    ΑΕΚ-Αρκαδικός

    Καβάλα-ΠΑΟΚ

    Kόροιβος-Λαύριο

    Comments are closed.