Bookmarks

    Παίζοντας για την ιστορία του, ο Α.Ο.Κ. χθες το απόγευμα στο στάδιο “Ανθη Καραγιάννη” πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον Καμπανιακό με σκορ (2-0) και σταθεροποιήθηκε στην 4η θέση του πίνακα της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

    Ο Α.Ο.Κ. ήταν πολύ ανώτερος από τον αντίπαλο του, η υπεροχή χαρακτηριστική, το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ “φτωχό” με βάση τις ευκαιρίες που έχασε και τον αδικεί και γενικά άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

    Και πάλι πολλές οι ευκαιρίες

    Οι παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, οι επιλογές τους ήταν περισσότερες σε όλες τις γραμμές από εκείνες που είχε ο αντίπαλος του και όπως μας συνηθίζει ο Α.Ο.Κ. σε κάθε παιχνίδι έτσι και σε αυτό με τον Καμπανιακό έχασε πολλές ευκαιρίες. Τόσες που οι μισές αν είχαν μεταφραστεί σε γκολ τότε θα μιλούσαμε για το σκορ της 31ης αγωνιστικής. Είναι γεγονός ότι οι “Αργοναύτες” είχαν πολύ καλή κυκλοφορία των κινήσεων και στα δύο ημίχρονα, οι παίκτες του “διψούσαν” για διάκριση, είχαν αλληλοκάλυψη, σωστή τακτική και δίκαια πήραν το δεύτερο συνεχόμενο “τρίποντο”. Από την άλλη πλευρά ο Καμπανιακός που “καίγονταν” για βαθμούς είχε μερικά καλά διαστήματα, προσπάθησε σε μία δύο περιπτώσεις να απειλήσει την εστία του Αθανασίου αλλά μέχρι εκεί.

    To φιλμ της αναμέτρησης

    Η πρώτη αξιόλογη στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 10′ όταν από την έξοχη πάσα του Παληγεώργου, ο Δουμάνης βγήκε μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα Κηπουρό αλλά ο έμπειρος γκολκίπερ του Καμπανιακού έπεσε με αυτοθυσία στα πόδια του και με αυτοθυσία έβαλε τέλος στον κίνδυνο που δημιουργήθηκε στην εστία του. Στο 15′ ο Μπαντάνης έβγαλε σέντρα από τα αριστερά αλλά με κεφαλιά ο Λίτσκας έστειλε την μπάλα να καταλήξει λίγο άουτ. Στο 22′ ο Μπαλιός τροφοδότησε τον Πάλλα ο οποίος απέναντι στον Αθανασίου έπιασε δυνατό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ από τα δοκάρια της Καβάλας. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Παππάς έκανε μία κούρσα 30 μέτρων από τα δεξία την κατάλληλη στιγμή με σέντρα βρήκε τον Πτηνόπουλο το σουτ του οποίου από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Καμπαιακού μπλόκαρε ο Κηπουρός. Στο 28′ ο Α.Ο.Κ. έχασε νέα καλή ευκαρία αλλά το γυριστό σουτ του Παππά εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια ο Κηπουρός που μπλόκαρε την μπάλα. Όμως ο Α.Ο.Κ. προηγήθηκε στο σκορ στο 43′ όταν ο Λίτσκας με εξαιρετικό γυριστό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα Κηπουρό και έγραψε το (1-0). Στο 53′ ο Α.Ο.Κ. έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία για να “καθαρίσει” το παιχνίδι όταν ο Δουμάνης βρέθηκε απέναντι στον Κηπουρό, έπιασε δυνατό σουτ αλλά με διπλή επέμβαση εξουδετέρωσε τον κίνδυνο. Για να φτάσουμε στο 76′ όταν από την καταπληκτική πάσα του Παληγεώργου ο Μπρατσιάνι έκανε μπάσιμο και την κατάλληλη στιγμή πλάσαρε τον Κηπουρό, με υποδειγματικό πλασέ για να γράψει το (2-0). Στο 81′ ο Πάλλας έπιασε ψηλοκρεμαστό σουτ αλλά με εντυπωσιακό τρόπου και με έξοχη επέμβαση ο Αθανασίου έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής του αγώνα του Α.Ο.Κ. με τον Καμπανιακό ήταν ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης της Ε.Π.Σ. Δράμας με βοηθούς του, τους κ.κ. Γεώργιο Χατζηνάκο και Παναγιώτη Κουβαλάκη από την ίδια Ένωση. Μπροστά στην παραπάνω διαιτητική τριάδα οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

    Καβάλα (Γιάννης Ταουσιάνης): Αθανασίου, Μπαντάνης, Κυριακίδης, Τουμανίδης, Δέντσας, Παληγεώργος (83′ Θωμαϊδης), Παππάς, Μπάτζιος, Πτηνόπουλος (87′ Μπλιός), Δουμάνης, Λίτσκας (68′ Μπρατσιάνι).

    Καμπανιακός (Λεωνίδας Υφαντίδης): Κηπουρός, Κουντουράς (51′ Κατσαρός), Αλμπάνης, Δουρμούζης, Χρήστου (71′ Φουρτσίου), Χατζόπουλος, Μπαλιός, Σαπανίδης, Πάλλας, Σταυρόπουλος, Προβατίδης (46′ Βούζας).

    Comments are closed.