Bookmarks

    O προπονητής Γιάννης Ταουσιάνης, οι ποδοσφαιριστές Φώτης Δουμάνης και Μηνάς Πτηνόπουλος και ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου Πέτρος Πετρόπουλος, παραβρέθηκαν σήμερα Πέμπτη (14/4) στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο.Κ. προκειμένου να καταθέσουν τις απόψεις τους για τον αγώνα που προηγήθηκε με τον Εορδαϊκό (0-3) και αυτόν που ακολουθεί με τον Καμπανιακό στο “Ανθή Καραγιάννη”.

    Μάλιστα να σημειώσουμε ότι η ικανοποίηση που εκφράστηκε δια στόματος και των τριών από το νικηφόρο αποτέλεσμα μέσα στην Πτολεμαΐδα είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένη αφού οι παίκτες της Καβάλας, συνδύασαν τη νίκη με μία πολύ καλή εμφάνιση.

    Οι δηλώσεις του Φώτη Δουμάνη

    Αρχικά το λόγο στην συνέντευξη τύπου πήρε ο ποδοσφαιριστής Φώτης Δουμάνης ο οποίος χαρακτήρισε το παιχνίδι μέσα στον Εορδαϊκό πολύ δύσκολο, τόνισε ότι ο ίδιος αλλά και όλοι οι συμπαίκτες του είχαν πάθος και ενέργεια και ότι το αποτέλεσμα από μόνο του τα λέει όλα. Παράλληλα ο Φώτης Δουμάνης σημείωσε ότι ο Α.Ο.Κ. είναι υποχρεωμένος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να θέλει σε κάθε παιχνίδι μόνο τη νίκη και αυτό ισχύει και για το εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τον Καμπανιακό.

    Οι δηλώσεις του Μηνά Πτηνόπουλου

    Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο ποδοσφαιριστής Μηνάς Πτηνόπουλος ο οποίος τόνισε ότι στο παιχνίδι που προηγήθηκε ο Α.Ο.Κ. ήθελε πάση θυσία τη νίκη μετά τα άτυχα τελευταία αποτελέσματα και όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν μέσα στον Εορδαϊκό έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έπαιξαν μόνο για τη νίκη. Παράλληλα σημείωσε ότι στα 4 αιχνίδια που ακολουθούν μέχρι το τέλος ο Α.Ο.Κ. θα παίξει μόνο για τη νίκη για να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα και υπογράμμισε ότι στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Καμπανιακό η νίκη αποτελεί μονόδρομο.

    Οι δηλώσεις του Γιάννη Ταουσιάνη

    Από την πλευρά του, ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ταουσιάνης, ξεκίνησε μοιράζοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του και όπως είπε όχι μόνο για το νικηφόρο αποτέλεσμα αλλά και για κάποιους άλλους λόγους. Όπως για το ότι οι παίκτες του Α.Ο.Κ. ανταποκρίθηκαν στο τακτικό πλάνο που απαιτούσε ο αγώνας με τον Εορδαϊκό καθώς και για την αγωνιστικότητα και την ωριμότητα που έδειξαν. Παράλληλα ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Γιάννης Ταουσιάνης σημείωσε ότι οι παίκτες του στις καθημερινές προπονήσεις δουλεύουν με επαγγελματισμό και μεγάλη διάθεση και τόνισε ότι, όποιος δουλεύει και επιμένει, θα δικαιωθεί. Από κει και πέρα, ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ταουσιάνης, σημείωσε πως στόχος για το παιχνίδι με τον Καμπανιακό είναι μόνο το “τρίποντο” προκειμένου ο Α.Ο.Κ. να φτάσει στη 2η συνεχόμενη νίκη και υπογράμμισε ότι ο ίδιος υπολογίζει σε όλους τους παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

    Με απουσίες κόντρα στον Καμπανιακό

    Σε ότι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά του Α.Ο.Κ για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Καμπανιακό στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” την ερχόμενη Κυριακή (17/4), ο Γιάννης Ταουιάνης είπε ότι τόσο ο Κυριακίδης όσο και ο Παππάς μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ο Λίτσκας ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω κάποιων ενοχλήσεων που αισθάνθηκε ενώ αντίθετα ο Ασημάκης που δεν θα αγωνιστεί όπως όλα δείχνουν κόντρα στον Καμπανιακό, δεν προπονήθηκε καθόλου λόγω του ότι είναι τραυματίας.

    Comments are closed.