Bookmarks

    Η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου σήμερα Πέμπτη (7/4) του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο. Καβάλα τα είχε όλα. Αποφασιστικότητα και δυναμική για τη συνέχεια από τον προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη και τους ποδοσφαιριστές Παύλο Σταματόπουλο και Μιχάλη Μπαντάνη και συνεργασία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας με τη Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας και βραβεύσεις για τους συντελεστές της παράστασης  “Ισορροπιστής Αεροσκαφών”  όπως και τον πρώην πρόεδρο του Α.Ο.Κ. Γιώργο Καραγιάννη.

     

     Οι δηλώσεις του Γιάννη Ταουσιάνη

     

     Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Γιάννης Ταουσιάνης, αναφέρθηκε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης αλλά και σε εκείνο που ακολουθεί με τον Εορδαϊκό, στην Πτολεμαϊδα, τονίζοντας τα εξής:

     

     -“Είναι γεγονός ότι όλοι έχουμε ανάγκη την πολυπόθητη νίκη την οποία δεν γευτήκαμε στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ένα παιχνίδι όπου δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε ούτε την ανωτερότητα μας ούτε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Όμως θέλω να πω ότι δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Πρέπει να συνεχίσουμε και κυρίως πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε. Πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και κυρίως με πιο καθαρό μυαλό. Θα πρέπει να επιμείνουμε σε αυτό που κάνουμε και κυρίως να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Για μας ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εορδαϊκό. Πρόκειται για μία αναμέτρηση αρκετά διαφορετική από αυτές που προηγήθηκαν. Και αυτό γιατί ο αντίπαλος μας θέλει τη νίκη ενώ εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα και σε έναν αγωνιστικό χώρο που δεν γνωρίζουμε σε πια κατάσταση θα είναι. Εμείς από την πλευρά αμς θα πρέπει να έχουμε πίστη και αποφασιστικότητα, θα παίξουμε για τη νίκη την οποία θέλουμε πολύ και έχουμε μεγάλη ανάγκη”.

     

     Οι δηλώσεις του Μιχάλη Μπαντάντη

     

     Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου παραβρέθηκε ο ποδοσφαιριστής Μιχάλης Μπαντάντης ο οποίος σημείωσε ότι το άγχος έπαιξε το δικό του ρόλο στην έκβαση του αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και στο γεγονός ότι ο Α.Ο.Κ. δεν πήρε τη νίκη, όπως και στο ότι δεν υπήρχε αποτελεσματικότητα. Ο Μιχάλης Μπαντάντης χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Εορδαϊκό στην έδρα του και υπογράμμισε ότι ο ίδιος και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε ο Α.Ο.Κ. να πάρει τη νίκη την οποία όπως ο ίδιο σημείωσε, θέλουν όλοι τόσο πολύ”.

     

     Οι δηλώσεις του Παύλου Σταματόπουλου

     

     Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής Παύλος Σταματόπουλος υπογράμμισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου πως το αποτέλεσμα της ισοπαλίας με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ήταν ένα αποτέλεσμα κακό για τον Α.Ο.Κ. χαρακτήρισε την αναμέτρηση που ακοουθεί στην Πτολεμαϊδα δύσκολη και επισήμανε ότι όλοι θέλουν τη νίκη κόντρα στον Εορδαϊκό για πολλούς λόγους. Κυρίως για ψυχολογικούς αλλά και σε επίπεδο βαθμολογικής συγκομιδής ώστε ο Α.Ο.Κ., να βελτιώσει τη θέση του στον βαθμολογικό πίνακα.

     

     Συνεργασία του Α.Ο.Κ. με το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας

     Στην καθιρωμένη συνέντευξη τύπου, αρχικά ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου Πέτρος Πετρόπουλος ανακοίνωσε ότι υπάρχει συνεργασία της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. με το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, και η συνεργασία αυτή θα πάρει “σάρκα και οστά” στην παράσταση “Ισορροπιστής Αεροσκαφών” που αποτελεί παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ και γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία και εκ νέου θα ανέβει στο θέατρο “Αντιγόνη Βαλάκου” στις 9-10 και 11 Απριλίου. Όπως μάλιστα τόνισε ο Πέτρος Πετρόπουλος που είναι και πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας και επειδή ο αθλητισμός είναι πολιτισμός, ο Α.Ο.Κ. θα τιμήσει τους συντελεστές της παράστασης “Ισορροπιστής Αεροσκαφών”, όπως τον καβαλιώτη συγγραφέα Θεόδωρο Θεοδωρίδη, καβαλιώτη συγγραφέα του έργου που το εμπνεύστηκε όταν ήταν στο γραφείο τύπου της ομάδας, τον ηθοποιό Δημήτρη Πιατά και τον πρώην πρόεδρο του Α.Ο.Κ. Γιώργο Καραγιάννη για την ανιδιοτελή προσφορά του στο σύλλογο. Μία εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 11 Απριλίου στο θέατρο “Αντιγόνη Βαλάκου”, με΄τα την ολοκλήρωση της παράστασης την οποία προηγουμένως θα παρακολουθήσουν, σύσσωμη η Διοικούσα Επιτροπή, τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ, οι παίκτες και η διοίκηση του Γιώργου Καραγιάννη, αφού επί των ημερών της ο Θόδωρος Θεοδωρίδης με την ιδιότητα του υπευθύνου του γραφείου τύπου εμπνεύστηκε τον “Ισορροπιστή Αεροσκαφών” που γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία.

     

     

     

    Comments are closed.