Bookmarks

    Στο Κλειστό της Καλαμίτσας θα διεξαχθεί το 9ο Open Taekwondo από τον ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας. Πάνω από 650 αθλητές από όλη την Βόρεια Ελλάδα, η αφρόκρεμα του αθλήματος θα αγωνιστούν στην πόλη μας για μια ολόκληρη μέρα από τις 9 το πρωί. Με μεγάλη ικανοποίηση και χαρά ο δημοτικός σύμβουλος και άνθρωπος του αθλητισμού στην Καβάλα, Πέτρος Πετρόπουλος, παρουσίασε στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας το πρωί της Παρασκευής (8/4) την συμμετοχή του δήμου Καβάλας σε μια σημαντική αθλητική διοργάνωση.

     

    Το αθλητικό γεγονός δεν είναι άλλο από το 9ο Open Taekwondo Kavala, το οποίο θα διεξαχθεί στο Κλειστό της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» την Κυριακή 10 Απριλίου από τις 9 το πρωί.

    Η Καβάλα τόνισε ο κ. Πετρόπουλος και ο δήμος Καβάλας με την δήμαρχό του Δήμητρα Τσανάκα, δεν αφήνουν κανένα μεγάλο αθλητικό γεγονός που να μην στο στηρίξουμε, γιατί είναι πολύ σημαντικό γεγονός για τον δήμο μας και την τουριστική οικονομία του να υπάρχουν τέτοια γεγονότα στην Καβάλα όλη την διάρκεια του χρόνου.

    Παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφέρει την μεγάλη προσφορά στην διοργάνωση τέτοιων γεγονότων από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιώργο Φιλόσογλου και την πρόεδρο της Δημωφέλεια Αναστασία Ιωσηφίδου, ειδικά δε για την διοργάνωση του 9ου Open Taekwondo Kavala, τόνισε ότι στην Καβάλα θα βρεθούν 650 αθλητές από την αφρόκρεμα του αθλήματος και φυσικά από 48 συλλόγους από όλη την Βόρεια Ελλάδα, πράγμα που σημαίνει ότι η πόλη θα δεχθεί πάνω από 1.500 φιλοξενούμενους.

    Τέλος ανέφερε ότι η Καβάλα είναι προπύργιο του Taekwondo, διοργάνωσε και πέρσι την ίδια διοργάνωση με μεγάλη επιτυχία και παρουσίασε την ψυχή των αγώνων Χάρη Παλτόγλου, ο οποίος είναι δάσκαλος του Αθλητικού Συλλόγου Taekwondo Καβάλας και κάτοχος ζώνης 6 νταν!

    Ο κ. Παλτόγλου αφού ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους του δήμου από την δήμαρχο Καβάλας μέχρι και τον τελευταίο που συμμετείχε στην διοργάνωση των αγώνων αυτών, δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι έχει άγχος για να πάνε καλά οι αγώνες και τόνισε ότι περιμένει όλους τους Καβαλιώτες που αγαπούν τον αθλητισμό για να απολαύσουν θέαμα στο Κλειστό της Καλαμίτσας.

    Υπενθύμισε ότι στη μία το μεσημέρι θα γίνει η τελετή έναρξης με την παρουσία των αθλητών και της φιλαρμονικής του δήμου, αλλά και με βραβεύσεις ανθρώπων που στηρίζουν και προσφέρουν στο άθλημα του Taekwondo.

    Οι αγώνες θα γίνονται σε πολλά τερέν και η προετοιμασία της διοργάνωσης κράτησε πάνω από 2 μήνες, για να δώσει σε όσους τους παρακολουθήσουν ένα μοναδικό και υπέροχο θέαμα!

    Comments are closed.