Bookmarks

    Πάνοπλος, με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, κυρίως δε αποφασισμένος να καλύψει όποιο χαμένο έδαφος έχει προκύψει, θα παρουσιαστεί ο Α.Ο.Κ. στο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης την ερχόμενη Κυριακή (3/4) στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”.

     

    Και όλα αυτά την ώρα που η αγωνιστική απραξία στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, μία εβδομάδα πριν αλλά και αυτή που ακολουθεί δόθηκε και θα συνεχίσει η δυνατότητα για να επανέλθει η ηρεμία μέσα στα αποδυτήρια. Κάτι το οποίο θεωρείται το σημαντικότερο στην παρούσα χρονική περίοδο και στο χρονικό σημείο που βρίσκεται το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Στο ψυχολογικό τομέα μάλιστα ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ταουσιάνης αλλά και οι ποδοσφαιριστές Χάρης Παππάς και Τάσος Δέντσας στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα στις δηλώσεις που έκαναn.

     

    Οι δηλώσεις του Γιάννη Ταουσιάνη

    Από την πλευρά του, ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Γιάννης Ταουσιάνης αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό μέρος, τονίζοντας τα εξής:

    -«Έχουμε δείξει δείγματα βελτίωσης, όσον αφορά την αγωνιστικής μας εικόνα. Το γεγονός αυτό με κάνει να είμαι ευχαριστημένος, από αυτό που βλέπω σε καθημερινή βάση από τα παιδιά στις προπονήσεις. Οι παίκτες έχουν διάθεση και πειθαρχία. Είμαστε μια ομάδα που έχει ταλέντο, μια ομάδα νεανική, αλλά θα πρέπει να μάθουμε να κερδίσουμε. Πρέπει να ανδρωθούμε στον τρόπο σκέψης και να  διαχειριζόμαστε το κάθε παιχνίδι. Ολοκληρωνόμαστε σιγά- σιγά σαν ομάδα, βάση των χαρακτηριστικών που  έχουμε.  Μας λείπει η λεπτομέρεια στην άμυνα και στην επίθεση και αυτά τα δύο μας κόστισαν βαθμούς. Πρέπει να αποκτήσουμε παθολογική αρρώστια με τη νίκη. Τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θέλω να σας πω ότι οι στόχοι μας, θα είναι υψηλοί και δεν πρέπει να έχουμε αυτές τις απώλειες».

    Πάνοπλος” κόντρα στον Εθνικό Αλεξ/λης

    Στα αγωνιστικά ο Α.Ο.Κ. για το εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης θα αγωνιστεί “πάνοπλος” με τον προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη να έχει στη διάθεση του, για πρώτη φορά!!! όλους τους παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Όσοι παίκτες είχαν κάρτες εξέτισαν τις ποινές τους, με τον Αλέξανδρο Μπρατσιάνι να είναι πανέτοιμος να επιστρέψει σε ποδοσφαιρική δράση και τον Γιώργο Λίτσκα σε σύντομο χρονικό διάστημα να τίθεται και αυτός στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

    Τη Δευτέρα (28/30 το βράδυ η Συνέλευση

    της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο. Καβάλα

    Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο. Καβάλα προσκαλεί όλους τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της ομάδος μας στην συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28 Μαρτίου (ώρα 20:00), στην αίθουσα Lydia West του ξενοδοχείου Lucy. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να τιμήσουμε όλους αυτούς που μας στήριξαν απλόχερα στην φετινή προσπάθεια αλλά και η ενημέρωση για τα πεπραγμένα της διοίκησης μας. Όπως έχουμε δηλώσει κατ’επανάληψη ο ΑΟΚ ανήκει σε όλους μας και μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα τον ξανακάνουμε μεγάλο, υπογραμμίζεται στο δελτίο τύπου της Διοικούσας Επιτροπήςτου ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο. Καβάλα.

    Comments are closed.