Bookmarks

    Από τη μία τα σκυμμένα κεφάλια των παικτών του Α.Ο.Κ. και από την άλλη, οι αποδοκιμασίες που ακούστηκαν αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τον ΑΠΕ Λαγκαδά στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” “σφράγισαν¨το νέο “στραβοπάτημα” των “Αργοναυτών” και την λευκή (0-0) ισοπαλία που παραχώρησαν για την 24η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

    Ο προβληματισμός μάλιστα που επικράτησε και συνεχίζει να επικρατεί εντός και εκτός των αποδυτηρίων του Α.Ο.Κ. δικαιολογημένος και προπονητής Γιάννης Ταουσιάνης εκ των πραγμάτων είναι υποχρεωμένος πολλά πράγματα να τα αλλάξει τις επόμενες ημέρες ενώ ακολουθεί το γειτονικό ντέρμπι με το Νέστο στη Χρυσούπολη το ερχόμενο Σάββατο.

    Οι δηλώσεις του Γιάννη Ταουσιάνη

    Μάλιστα τον προβληματισμό του, ο Κρητικός προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ταουσιάνης δεν τον έκρυψε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΕ Λαγκαδά στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, για το μετριότατο αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες του. Χαρακτηριστικά ο ίδιος ακούστηκε να λέει:

    «Στο παιχνίδι με τον Λαγκαδά τίποτα δεν πήγε καλά. Ήταν ένα παιχνίδι που δε μπορούμε να κρατήσουμε τίποτα. Ελπίζω να αποτελεί για μας μια κακή παρένθεση, η οποία δεν πρέπει να επαναληφθεί. Εικόνα σαν τη σημερινή, δεν τιμάει κανέναν. Απλά πράγματα και βασικά, δε βγήκαν σήμερα. Από αύριο συνεχίζουμε τη δουλειά. Το σημερινό παιχνίδι, μας έδωσε πολλά θέματα, που πρέπει να βελτιώσουμε. Δεν στέκομαι σε απουσίες αλλά είχαμε πρόβλημα στη μεσαία γραμμή. Αποδείχθηκε ότι φάνηκε αισθητά η απουσία του Τάσου Δέντσα».

    Κοιτάνε την επόμενη ημέρα στον A.O.K.

    Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι στον Α.Ο.Κ. κοιτάνε την επόμενη ημέρα, θέλουν πολύ γρήγορα να ξεχάσουν την βαθμολογική απώλεια με τον Λαγκαδά που συνοδεύτηκε από άσχημη εμφάνιση και στρέφουν την προσοχή τους στο γειτονικό ντέρμπι με το Νέστο στη Χρυσούπολη το ερχόμενο Σάββατο (12/3). Ένα παιχνίδι με πολλές προεκτάσεις και κυρίως εκτός από το βαθμολογικό ενδιαφέρον με βασικό κίνητρο το γόητρο ια τους παίκτες του Α.Ο.Κ..

    Με απουσίες κόντρα στο Νέστο Χρυσούπολης

    Σε αγωνιστικό επίπεδο τα προβλήματα είναι αρκετά για τον προπονητή της Καβάλας Γιάννη Ταουσιάνη στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών του. Τόσο ο Χρήστος Μπάτζιος όσο και ο Λευτέρης Ασημάκης στην αναμέτρηση με τον Λαγκαδά δέχθηκαν κίτρινη κάρτα συμπλήρωσαν από 4 ο κάθε ένας και την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας τους, θα την εκτίσουν στον αγώνα με το Νέστο. Απόντες θα είναι και οι τραυματίες Μπρατσιάνι και Λίτσκας που ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ κάποιες ενοχλήσεις που αισθάνεται ο Χάρης Παππάς στον προσαγωγό μάλλον δεν ανησυχούν. Από κει και πέρα ο Τάσος Δέντσας εξέτισε την ποινή του και θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Ταουσιάνη για την αναμέτρηση της Χρυσούπολης. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι την Τρίτη (8/3) οι παίκτες δεν θα πάρουν ρεπό αλλά αντίθετα έχει προγραμματιστεί προπόνηση απογευματινή.

    Comments are closed.