Bookmarks

    Ο Γολιάθ δεν άφησε στο κλειστό της Καλαμίτσας “Αλεξάνδρα Δήμογλου” τον …Δαυίδ να επιβεβαιώσει το μύθο. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός με απόλυτα ρεαλιστικό τρόπο και αφού οι παίκτες του ανέβασαν τους ρυθμούς τους στα τελευταία λεπτά, επιβλήθηκε της Καβάλας (82-76) στην έδρα της και συνεχίζει στην κούρσα της κορυφής ελπίζοντας σε ήττα του Ολυμπιακού από τον Άρη στην ολοκλήρωση της 24ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

    Την ίδια ώρα οι παίκτες του Στιβ Γιατζόγλου που διατηρούν ελάχιστες ελπίδες παραμονής (μόνο αν κερδίσουν τον Αρκαδικό στην Τρίπολη και τον ΠΑΟΚ εντός ενώ θέλουν και συνδυασμό ηττών του Αρκαδικού του Κοροίβου και των Τρικάλων) στρέφονται μετά την ήττα τους στις επόμενες αγωνιστικές του πρωταθλήματος που είναι πολύ καθοριστικές.

    Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

    Από κει και πέρα και μετά το τέλος του αγώνα της Καβάλας με τον Παναθηναϊκό, οι πρωταγωνιστές των δύο ομάδων, προπονητές και παίκτες στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου έκαναν δηλώσεις, τονίζοντας ο κάθε ένας από τν πλευρά του τα εξής:

    Τζόρτζεβιτς (ΠΑΟ): «Ναι, ήταν ένα σκληρό παιχνίδι σίγουρα και όπως λέμε στο τέλος της σεζόν και όπως λέμε και στη Σερβία, όλες οι ομάδες παίζουν με το μαχαίρι στα δόντια. Θέλουν όλοι να παλέψουν. Ξέρω πως ο κόουτς Γιατζόγλου είναι σκληρός προπονητής και θα είχαμε ένα δύσκολο βράδυ. Προετοιμαστήκαμε για το μάτς αυτό, είχαμε μόνο τρεις μέρες μετά το ματς της Τουρκίας. Ψάξαμε να βρούμε ενέργεια γιατί ξέραμε πως θα είχαμε δυσκολίες. Το σημαντικό είναι πως επιστρέψαμε με νίκη και ετοιμαζόμαστε για το επόμενο. Εμείς πρέπει να μείνουμε και να ήμαστε συγκεντρωμένοι 100% σε όλα τα μάτς»,

     

    Φελντέιν (ΠΑΟ): «‘Ήταν ένα σκληρό μάτς και στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε καλή άμυνα και έτσι δε μπορέσαμε να βρούμε το ρυθμό μας. Στη συνέχεια ανεβάσαμε ρυθμό, πιέσαμε και είχαμε δημιουργήσαμε τις σωστές ευκαιρίες, οι παγίδες δούλεψαν και φυσικά πήραμε αυτό που θέλαμε τελικά για μας».

    Γιατζόγλου (Καβάλα): «Κάναμε ότι μπορούσαμε σήμερα. Πήραμε τα καλά μαντάτα χθές. Δεν εξαρτάται φυσικά από εμάς. Εάν κερδίσουμε τα δύο επόμενα μάτς υπάρχει ελπίδα με συνδυασμό αποτελεσμάτων. Όλοι πάνε με τη λογική και εγώ λέω πως η λογική είναι η καταστροφή της ελπίδας, σπουδαία πράγματα δε θα γίνονταν. Δείξαμε πως η ήττα στη Ρόδο ήταν μία παρένθεση».

     

    Γκέλιος (Καβάλα): «Το παιχνίδι ήταν δύσκολο όμως στη μεγαλύτερη χρονική περίοδο τον κοιτάξαμε στα ίσια τον Παναθηναϊκό. Στο μάτς της Τρίπολης η νίκη είναι μονόδρομος και θα παίξουμε για να την πάρουμε».

    Comments are closed.