Bookmarks

    Εννέα (9) μετάλλια, εκ των οποίων τρία (3) ήταν χρυσά, δύο (2) ήταν αργυρά και τέσσερα (4) χάλκινα, ήταν ο μεγάλος απολογισμός της συγκομιδής του ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, στο πρώτο προκριματικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ της Ένωσης Βορείου Ελλάδος.

    Ένα πρωτάθλημα το οποίο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη και ειδικότερα στο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ. Σ’ αυτό συνολικά συμμετείχαν 95 σύλλογοι από όλη την Βόρεια Ελλάδα με 1.135 αθλητές και αθλήτριες. Ένας αριθμός ο οποίος αποτελεί ρεκόρ στο πλαίσιο της αγωνιστικής διοργάνωσης. Πρόκειται για το πρώτο αγωνιστικό πρωτάθλημα όπου οι αθλητές και οι αθλήτριες με την συμμετοχή τους συλλέγουν βαθμούς για την επιλογή τους στα κλιμάκια της ΕΤΑΒΕ.

    Θριάμβευσε ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε μία ακόμη πολύ μεγάλη διοργάνωση ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας διέπρεψε, με την κατάκτηση πολλών μεταλλίων που πρόσθεσαν οι αθλητές και οι αθλήτριες που τα κατέκτησαν στην πλούσια συλλογή τους.

    Πιο συγκεκριμένα μετάλλια κατέκτησαν:

    Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι: Συσούρκας Παναγιώτης, Πιτσής Γρηγόρης και Αντωνιάδης Κίμων-Αλέξανδρος.

    Αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν οι: Αρουσανιάν Αρσένης και Τριανταφυλλίδου Μαρία.

    Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι: Λαμπαδίτη Δήμητρα-Νεκταρία, Δουμάνης Στέφανος, Λογοθέτη Κυριακή και Ιωάννου Ηλιάνα.

    Πολλά συγχαρητήρια

    Από την πλευρά του ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας συγχαίρει δημόσια όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του, για την συμμετοχή τους σ στο πρώτο προκριματικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ της Ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδος, είτε κατέκτησαν μετάλλια είτε όχι. Τους συγχαίρει, για το ήθος τους, για την αγωνιστικότητα που έδειξαν σε όλους τους αγώνες που έδωσαν, κυρίως δε για το πολύ υψηλό αγωνιστικό και ώριμο επίπεδο που έδειξαν σε μία διοργάνωση η οποία τα απαιτούσε. Η εμπειρία που αποκόμισαν σε συνδυασμό με το πάθος και τις δυνατότητες τους, το σίγουρο είναι ότι θα τους αποφέρει ακόμη περισσότερα μετάλλια στο μέλλον. Παράλληλα να τονιστεί ότι η ομάδα του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης ήταν μια γροθιά. Υπήρχε άριστη συνεργασία του προπονητή Χάρη Παλτόγλου και των αθλητών και αθλητριών αλλά και των αθλητών μεταξύ τους. Η υποστήριξη, η βοήθεια, η συμπαράσταση και η εμψύχωση από μέρους όλης της ομάδας ήταν συγκινητική. Είναι πραγματικά στιγμές που αισθάνεσαι πόσο σπουδαίο είναι να είσαι αθλητής και να είσαι μέλος της ευρύτερης ομάδας του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, συναισθήματα που δύσκολα μπορούν να καταγραφούν και να αποτυπωθούν. 

    Comments are closed.