Bookmarks

    Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από την Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδος την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Porto Palace η εκδήλωση για την κοπή της πίτας καθώς και την βράβευση των αθλητών της Ένωσης, μεταξύ των οποίων ήταν και 8 αθλητές και αθλήτριες του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας.

    Η βράβευση να σημειώσουμε ότι είχε να κάνει με τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμπλήρωσαν τις υψηλότερες βαθμολογίες στα βαθμολογούμενα πρωταθλήματα που πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της Ένωσης καθώς και όλα τα πανελλήνια πρωταθλήματα που διεξήχθησαν μέσα στο 2015. Ο\ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είχε οκτώ βραβεύσεις. Πιο συγκεκριμένα οκτώ (8) αθλητές του, κατάφεραν να συγκεντρώσουν τις υψηλότερες βαθμολογίες στην κατηγορία τους. Το υψηλό επίπεδο όλων των αθλητών που συμμετέχουν στην Ένωση κάνει αυτή τη βράβευση των αθλητών του καβαλιώτικου συλλόγου ακόμα πιο σημαντική και μοναδική.

    Οι βραβεύσεις του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας

    Οι αθλητές και αθλήτριες του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας που βραβεύτηκαν είναι οι εξής:

    1. Λαμπαδιτης Γιώργος

    2.Συσούρκας Παναγιώτης

    3.Τριανταφυλλίδου Μαρία

    4. Λουτσίδου Ελένη

    5. Ιωάννου Πασχάλης

    6. Σπανός Δημήτρης

    7. Πιτσής Γρηγόρης

    8. Ιωάννου Ηλιάνα.

    Δίχως άλλο ήταν μια ακόμα κορυφαία στιγμή για τον ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, μια αναγνώριση της ετοιμότητας,της προπόνησης, της προσπάθειας της καλής συνεργασίας του αθλητή με τον προπονητή. Οι διακρίσεις του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, σε διεθνή αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο αυξάνονται κάθε χρόνο σε αριθμό και αυτό είναι η καλύτερη απόδειξη της συλλογικής δουλειάς και σε βάθος που γίνεται αλλά και το καλύτερο κίνητρο για να βάζει κάθε χρόνο υψηλότερους στόχους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας αισθάνεται υπερήφανος αφού κατάφερε να βάλει στην καρδιά των όλων των παιδιών αυτό το τόσο σπουδαίο άθλημα. Ένα μεγάλο μπράβο αξίζουν στους 8 αθλητές του καβαλιώτικου συλλόγου που κατάφεραν ακόμα μια διάκριση αλλά και ένα ακόμα μπράβο στους “αφανείς ήρωες” όλης αυτής της προσπάθειας, που είναι οι γονείς όλων των αθλητών. Συμπαραστάτες των παιδιών τους αλλά και των προπονητών, είναι πάντοτε δίπλα τους, οι μεγαλύτεροι μας θαυμαστές που σίγουρα θα άξιζαν πολλά βραβεία για την υπομονή τους, την υποστήριξη τους, την πίστη σε αυτό που κάνουμε! Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας βάζει στόχο για ακόμη περισσότερες βραβεύσεις σε έναν χρόνο από τώρα.

    Comments are closed.