Bookmarks

    Για όλους και για όλα μίλησε σήμερα Πέμπτη (10/3) νωρίς το μεσημέρι ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Γιάννης Ταουσιάνης στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου που έγινε στα γραφεία του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., παρουσία του εκπροσώπου τύπου της ομάδας Πέτρου Πετρόπουλου. Στην ίδια συνέντευξη τύπου να τονίσουμε ότι παραβρέθηκαν ο Έφορος ποδοσφαίρου του Α.Ο.Κ. Παύλος Μαύρος και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Ειρήνη Ντονέ.

    Ο Γιάννης Ταουσιάνης αναφέρθηκε στο τελευταίο παχνίδι που έδωσαν οι “Αργοναύτες” με το Λαγκαδά και όπως είπε ήταν μία κακή παρένθεση η οποία δεν θα επαναληφθεί, μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τις συνθήκες που έχουν τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. για να δουλεύουν καθημερινά από πλευράς εγκαταστάσεων ενώ έκανε μεγάλη αναφορά στα προβλήματα που υπάρχουν σε αγωνιστικό επίπεδο όπως βέβαια και για το παιχνίδι που ακολουθεί στην Χρυσούπολη με το Νέστο.

    Η συνέντευξη του Γιάννη Ταουσιάνη

    Στο ξεκίνημα της συνέντευξης τύπου ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ταουσιάνης, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον ΑΠΕ Λαγκαδά και χαρακτηριστικά δήλωσε τα εξής:

    – “Αν και το μυαλό μας σαφώς και είναι στο παιχνίδι που ακολουθεί με το Νέστο, θα κάνουμε μία μικρή αναφορά στον παιχνίδι με τον Λαγκαδά που πέρασε. Ένα παιχνίδι στο οποίο είμασταν πολύ κακοί και θεωρώ ότι η ομάδα βρέθηκε σε κακή ημέρα. Όπως είπα και στα παιδιά, το παιχνίδι με τον Λαγκαδά θα πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα και να αποτελέσει μία κακή παρένθεση για μας, την οποία σίγουρα δεν θα ξαναδούμε”.

    Από κει και πέρα ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ταουσιάνης αναφέρθηκε  με πολύ κολακευτικά λόγια για τις συνθήκες που έχουν τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. για να δουλεύουν καθημερινά από πλευράς εγκαταστάσεων, στα προβλήματα των τραυματισμών που υπάρχουν αλλά και στο παιχνίδι που ακολουθεί με το Νέστο. Για όλα αυτά ο Γιάννης Ταουσιάνης δήλωσε τα εξής:

    -“Θα ξεκινήσω από το οργανωτικό επίπεδο στο αγωνιστικό κομμάτι το οποίο θεωρώ ότι είναι υψηλότερο από την κατηγορία στην οποία αγωνίζεται ο Α.Ο.Κ.. Είμαστε σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο και στο συμπέρασμα αυτό έχω καταλήξει μετά από την πάροδο δύο εβδομάδων στην ομάδα. Αναφέρομαι δηλαδή στις εγκαταστάσεις, στις συνθήκες και στις παροχές που έχουμε για να δουλέψαμε. Δηλαδή από τα αποδυτήρια μας, τις αίθουσες αποκατάστασης τα γυμναστήρια μας, τα βοηθητικά μας που είναι σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο, σαφώς και στο κεντρικό γήπεδο που παίζουμε και όλα αυτά που σας ανέφερα δεν θυμίζουν τίποτε από Γ’ Εθνική κατηγορία αλλά κάτι διαφορετικό. Οπότε σ’ αυτό το κομμάτι είμαστε σε πολύ καλό βαθμό τουλάχιστον στη δουλειά που θέλει να κάνει το τεχνικό επιτελείο και στις παροχές που έχει στη διάθεση του. Για το αγωνιστικό κομμάτι θέλω να σας πω ότι έχουμε κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες και δεν θα αναφερθώ στους τραυματισμούς που υπάρχουν και η ομάδα έχει μάθει να ζει μ’ αυτό το πρόβλημα αλλά κυρίως στις συνέπειες που έχουν ανακύψει από τα συγκεκριμένα προβλήματα των τραυματισμών. Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι κάποια παιδιά έχουν κάποια έλλειψη φρεσκάδας, σωματικής και πνευματικής. Μιλάμε δηλαδή για δυσκολίες οι οποίες είναι φυσιολογικές στη δουλειά μας. Θέλω δηλαδή να πω ότι μέσα από τον εβδομαδιαίο προγραμματισμό μας θα πρέπει να δώσουμε κάποιες ανάσες σε κάποια παιδιά, κάποια φρεσκάδα σωματική όπως βέβαια και πνευματική. Από την άλλη πλευρά βέβαια έχουμε την απαίτηση όλοι όσοι βρισκόμαστε στην ομάδα της Καβάλας και στο ρόστερ της, να πιέζουμε λίγο παραπάνω τους εαυτούς μας, για να μπορούμε να είμαστε άξιοι εκπρόσωποι αυτής της ομάδος. Στα ευχάριστα είναι το ότι, ήδη Λίτσκας και Μπρατσιάνι ακολουθούν συγκεκριμένα προγράμματα και μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας οι παίκτες θα μπούνε σε κανονικό ρυθμό και θα ακολουθούν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Προσανατολιζόμαστε δηλαδή ότι η επιστροφή τους θα είναι μετά το παιχνίδι με την Κοζάνη και σίγουρα η εμβόλιμη αγωνιστική για μας στην περίπτωση τους δεν είναι ότι το καλύτερο για μας. Ο Χάρης Παππάς για προληπτικούς λόγους δεν έκανε προπόνηση αυτές τις ημέρες λόγω κάποιων ενοχλήσεων στον προσαγωγό αλλά τα ευχάριστα είναι ότι από σήμερα μπαίνει κανονικά ενώ για το επόμενο παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Ασημάκης και Μπάτζιος ενώ θα επιστρέψει ο Δέντσας που εξέτισε την ποινή του. Έτσι οδηγούμαστε στο παιχνίδι με το Νέστο το οποίο έχουμε στο μυαλό μας από τη Δευτέρα και μετά, συνειδητοποιημένοι και πολύ συγκεντρωμένοι για να δουλέψουμε σε αγωνιστικό επίπεδο και να προετοιμαστούμε πάνω στο αγωνιστικό πλάνο που έχουμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι με βάση τα δικά μας χαρακτηριστικά αλλά και του αντιπάλου μας. Βασικός στόχος μας είναι να φύγουμε μετά το τέλος του αγώνα με το Νέστο ευχαριστημένοι ο καθένας με το τι έδωσε και το τι έκανε την ώρα που θα σφυρίξει ο διαιτητής και μέσα από αυτήν την διαδικασία να πάρουμε ότι καλύτερο γίνεται από αυτό το παιχνίδι”.

    Comments are closed.