Bookmarks

    Με γεμάτο το “οπλοστάσιο” ΄μετά από πολλούς μήνες και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, θα επιστρέψει ο Α.Ο.Κ. στις δραστηριότητες του την ερχόμενη Κυριακή (3/4) στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”, με αντίπαλο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για την 29η αγωνιστική για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

    Η αγωνιστική απραξία της προηγούμενης αγωνιστικής, οι εύκολοι τρεις βαθμοί σε βάρος του Εθνικού Σερρών που αποχώρησε από το πρωτάθλημα, η καθημερινή επικοινωνία της τεχνικής ηγεσίας με τους παίκτες όπως βέβαια και η δυνατότητα που δόθηκε πολλά πράγματα να μπούνε στη θέση τους, σίγουρα έδωσαν τη δυνατότητα για αλλαγή του κλίματος, κυρίως εντός των αποδυτηρίων του Α.Ο.Κ.. Ένα κλίμα το οποίο βελτιώθηκε και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δημιουργήσει ακόμη καλύτερες προϋποθέσεις για το παιχνίδι που ακολουθεί. Ένα παιχνίδι το οποίο θεωρητικά κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ακούγεται εύκολο αλλά όπως έχει αποδειχθεί από τα εύκολα παιχνίδια θα την πάθεις τη ζημιά.

    Με γεμάτο το “οπλοστάσιο”

    Το ευχάριστο πάντως είναι το ότι μετά από πολλούς μήνες ο Α.Ο.Κ. κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης θα παραταχθεί με γεμάτο το “οπλοστάσιο” και με τον προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη μόνο ευχάριστους “πονοκεφάλους” να αισθάνεται. Και αυτό γιατί στην προετοιμασία της ομάδας η οποία βρισκεται σε εξέλιξη και κυλάει ομαλότατα ο ίδιος υπολογίζει σε όλους τους παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της Καβάλας. Ο Αλέξανδρος Μπρατσιάνι έχει ανεβάσει πολύ τους ρυθμούς του, πλήρως αποθεραπεύτηκε και είναι ετοιμοπόλεμος ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Γιώργο Λίτσκα ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό. Από και πέρα στα πλάνα τοης τεχνικής ηγεσίας για τον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης υπολογίζονται και οι Παππάς, Δουμάνης και Μπλιος οι οποίοι εξέτισαν την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας τους αφού συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον Εθνικό Σερρών.

    Comments are closed.