Bookmarks

    Μόνο ευχάριστο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το κλίμα που επικρατεί μέσα στα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. το οποίο όμωως θα πρέπει να αλλάξει άμεσα, αποτέλεσμα της αναπάντεχης εκτός έδρας ήττας, στην Κρύα Βρύση από τον Απόλλων με σκορ (1-0).

    Η 5η θέση που κατέχει σήμερα η ομάδα, δηλαδή μετά την ολοκλήρωση της 21ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, το άνοιγμα της ψαλίδας ακόμη περισσότερο από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα όπως και από την 2η θέση αλλά και η αδυναμίες που παρουσίασε να μην πάρει ούτε έναν βαθμό σε μία έδρα η οποία ήταν “ραμμένη και κομμένη” για τον Α.Ο.Κ. να φύγει με το διπλό, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα δυσαρέσκειας και έντονου προβληματισμού. Σήμερα Τετάρτη (17/2) το βράδυ πρόκειται να συνεδριάσει η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας προκειμένου να συζητήσει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σήμερα και ταυτόχρονα να πάρει αποφάσεις ώστε άμεσα να αλλάξει το αρνητικό κλίμα που υπάρχει.

    Συζήτηση μέσα στα αποδυτήρια

    Μάλιστα να υπογραμμίσουμε ότι λίγο πριν από την έναρξη της προπόνησης την Τετάρτη (17/2), μέσα στα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” έγινε συζήτηση μεταξύ των ποδοσφαιριστών και των μελών της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Εκεί υπογραμμίστηκαν τα λάθη στα οποία υπέπεσαν οι παίκτες κατά τη διάρκεια του τελευταίου εκτός έδρας αγώνα μέσα στην Κρύα Βρύση και τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα ο Α.Ο.Κ. να υποχρεωθεί σε ήττα από τον τοπικό Απόλλων με (1-0). Γενικότερα να σημειώσουμε ότι έγινε ένας πολύ γόνιμος διάλογος μεταξύ των δύο πλευρών ο οποίος θα βοηθήσει στο να αναστραφεί το άσχημο κλίμα που υπάρχει μέσα στα αποδυτήρια στην παρούσα χρονική περίοδο.

    Στο Χαλκερό έγινε η προπόνηση

    Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα Τετάρτη (17/2) οι παίκτες του Α.Ο.Κ. και η προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Χαλκερού περιελάμβανε θέματα τακτικής και ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Στα αγωνιστικά και σε ότι έχει να κάνει με το εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (21/2) στο “Ανθή Καραγιάννη”, με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων η τεχνική ηγεσία της Καβάλας, “πονοκεφαλιάζει” από τις απουσίες κάποιων ποδοσφαιριστών οι οποίοι είτε είναι τιμωρημένοι είτε αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Στο ιατρικό απουσιολόγιο των “Αργοναυτών” υπάρχει το όνομα του Αλέξανδρου Μπρατσιάνι ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα. Τις τελευταίες ημέρες ο φορ του Α.Ο.Κ. έχει ανεβάσει αισθητά ρυθμούς και η επιστροφή τους στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται περίπου σε 15 ημέρες. Εκτός πλάνων είναι δύο ποδοσφαιριστών οι οποίοι είναι τιμωρημένοι. Η αναφορά γίνεται στον Άγγελο Κυγάη ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στην Κρύα Βρύση και την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας θα την εκτίσει στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Τιμωρημένος είναι και ο Μιχάλης Μπαντάνης ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες, με τιμωρία μία αγωνιστική. Από κει και πέρα ο Γιώργος Γουνελάς μπορεί στον σχεδιασμό των πλάνων του να υπολογίζει στον Παύλο Σταματόπουλο ο οποίος εξέτισε την ποινής της μίας αγωνιστικής και επιστρέφει σε ποδοσφαιρική δράση.

    Comments are closed.