Bookmarks

    Ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας στην ανακοίνωση που εξέδωσε, καλεί τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση του Ομίλου, που θα γίνει την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 11.00 στην Καβάλα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου με θέματα:

     α. Εκλογή Προέδρου, Γεν. Γραμματέα και εφορευτικής Επιτροπής,
    β. Διοικητικός Απολογισμός
    γ. Οικονομικός Απολογισμός
    δ.Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
    Σε περίπτωση μη ύπαρξης απαρτίας κατά το καταστατικό, η επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί στον ίδιο τόπο και χώρο στις 12.00 της ίδιας ημέρας.


    Η υποβολή των υποψηφιοτήτων γίνεται με κατάθεση σχετικής έγγραφης Αίτησης στη Γραμματεία του ΝΟΚ, 
    από την 27η Ιανουαρίου 2016 έως την 5η Φεβρουαρίου 2016. Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων παρατείνεται αυτοδίκαια μέχρι και την 10η Φεβρουαρίου 2014, εάν μέχρι την 5η Φεβρουαρίου 2014 δεν έχουν υποβληθεί τόσες υποψηφιότητες όσες και ο ελάχιστος αριθμός των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Η αίτηση συνοδεύεται με παράβολο υποβολής υποψηφιότητας ύψους 10 €, υπέρ του Ταμείου του Ομίλου. Ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη θεωρούνται τα μέλη που έχουν εξοφλήσει μέχρι την έναρξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης τις συνδρομές τους προς τον Όμιλο έως και το έτος 2016.

    Comments are closed.