Bookmarks

    Έφτασε στη βρύση αλλά τελικά δεν κατάφερε να πιει νερό” η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας και παρά το γεγονός ότι οι παίκτες της κρατούσαν τη νίκη μέχρι το τέλος, ωστόσο δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα από την Κηφισιά με σκορ (83-79). Πάντως είναι γεγονός ότι το συγκρότημα του Στιβ Γιατζόγλου πραγματοποίησε μία αξιοπρόσεκτη και αξιοζήλευτη προσπάθεια αλλά δυστυχώς η ήττα αποτελεί πραγματικότητα.

     

    Δηλώσεις προπονητών – παικτών

     

    Μετά το τέλος του αγώνα, της Κηφισιάς με την Καβάλα, οι προπονητές των δύο ομάδων και οι εκπρόσωποι του έμψυχου δυναμικού, έκαναν δηλώσεις και υπογράμμισαν τα εξής:

     

    Στιβ Γιατζόγλου (προπονητής Καβάλας): «Σήμερα δεν μας κέρδισε η Κηφισιά χάσαμε από τα 40 λεπτά με αυτές τις απώλειες που έχουμε στην ομάδα και το πολύ πολύ να είναι φτιαγμένη η ομάδα να παίξει ένα παιχνίδι. Παίξαμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με την ΑΕΚ που έληξε με τον ίδιο τρόπο. Δεν αντέξαμε για 40 λεπτά. Η Κηφισιά έκανε τα plays στο τέλος. Ήμασταν κουρασμένοι. Δεχτήκαμε το ίδιο καλάθι από τον Ελ Αμίν πολλές φορές. Η Κηφισιά πήρε διαφορά και κέρδισε. Η ζωή συνεχίζεται. Με μισή προπόνηση την Παρασκευή να παίξουμε το Σάββατο. Πώς είναι δυνατόν μια ομάδα σαν την Καβάλα να παίζει 3 παιχνίδια σε μία εβδομάδα που παίζει για την σωτηρία της. Όταν ο Ολυμπιακός παίζει Ευρωλίγκα έχει μια παραπάνω μέρα. Αυτό είναι πολύ άδικο εις βάρος των μικρών ομάδων που παλεύουν για την σωτηρία τους».

     

    Τάιλερ Λέιζερ (μπασκετμπολίστας Καβάλας): «Το ματς κρίθηκε στα τελευταία λεπτά. Σε παιχνίδια όπως κι αυτό παίζει σημαντικό ρόλο σε ποιον θα βγουν τα συστήματα, όπως αυτό του Ελ Αμίν. Στο τέλος κρίθηκε το παιχνίδι». 

     

    Ηλίας Παπαθεοδώρου (προπονητής Κηφισιάς):  «Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο μέρος δεν κάναμε τίποτα απ’ όσα είπαμε στην άμυνα. Δεχτήκαμε 48 πόντους και η Καβάλα είχε 15 ασίστ, κάτι που δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα μας. Ήταν μια συνέχεια του αγώνα με τον Κόροιβο. Άλλαξε η προσωπική άμυνα στο δεύτερο μέρος, μας έδωσε το δικαίωμα να επιστρέψουμε στο παιχνίδι και με την ισορροπία που είχαμε στο παιχνίδι μας πήραμε το ματς στο τέλος και είναι πολύ σημαντικό. Η Καβάλα είναι ομάδα που παίζει σε καλό επίπεδο και μας έπαιξε έξυπνα, είναι ίσως από τις πιο έξυπνες ομάδες στην άμυνά της στα τελευταία λεπτά. Συγχαρητήρια στα παιδιά. 

    Έχουμε συζητήσει κάποια πράγματα και ελπίζουμε να γίνουν κατανοητά. Έχουμε φτάσει σε υψηλό επίπεδο και αγωνιστικά και βαθμολογικά. Για να συνεχιστεί αυτό χρειάζεται να υπερβάλουμε εαυτούς. Ελπίζουμε τα παιδιά να έχουν τις δυνάμεις για να καταφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν είναι αυτοσκοπός η θέση, αλλά παό τη στιγμή που τα παιδιά δείχνουν πως μπορούν θα το διεκδικήσουμε. Συνεχίζουμε, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ». 

    Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Η προσέγγιση είναι συγκεκριμένη ανεξαρτήτως αντιπάλου. Πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι με μεγαλύτερη προσήλωση. Δεν μπορούμε να βάζουμε σε κάθε ματς 100 πόντους. Όταν παίξαμε άμυνα δεχτήκαμε λιγότερους πόντους και κερδίσαμε. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην άμυνα». 

    Για τον Δημήτρη Σταμάτη: «Έχουμε νέους παίκτες που προπονούνται σε υψηλούς ρυθμούς και το σημαντικό είναι να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες. Δεν έχει παίξει πολύ ο Σταμάτης, όμως εάν συνεχίσει έτσι θα πάρει ευκαιρίες. Ήταν πραγματικά καθοριστικός και του αξίζουν συγχαρητήρια για την εικόνα του. Μακάρι να συνεχίσει έτσι όπως και τα άλλα παιδιά». 

     

     

    Ντάντε Στίγκερς (μπασκετμπολίστας Κηφισιάς): «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Καβάλα έχει καλούς παίκτες. Μας βγήκαν τα σουτ στο τέλος και πήραμε τη νίκη. Το θέμα είναι πως κερδίσαμε και το σημαντικό είναι πως παίξαμε σκληρά στο δεύτερο μέρος».

    Comments are closed.