Bookmarks

    Μπορεί ο Α.Ο.Κ. να πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση το απόγευμα της Κυριακής (14/2), στο γήπεδο της Κρύας Βρύσης κόντρα στον τοπικό Απόλλων, έπαιξε με έναν παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Κυγάη στο 48′, αλλά “πλήρωσε” το νόμο του ποδοσφαίρου αφού γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν τελικά τη νίκη με (1-0), ως “Θείο δώρο”.

    Το συγκρότημα του Γιώργου Γουνελά κυριάρχησε τόσο στο α’ μέρος όσο και στην επανάληψη, οι παίκτες του έχασαν πολλές και κλασικές ευκαιρίες για να πάρουν μία πολύ εύκολη νίκη, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, απέναντι σε μία ομάδα η οποία προσπάθησε να αιφνιδιάσει κάποιες στιγμές την άμυνα του Αθανασίου. Γεγονός πάντως είναι ότι ο Α.Ο.Κ. με τις ευκαιρίες που έχασε κυρίως στο α’ ημίχρονο θα μπορούσε να είχε “καθαρίσει” το παιχνίδι και να μετατρέψει σε τυπική διαδικασία την επανάληψη του αγώνα, παρά το ότι έπαιξε στο συγκεκριμένο διάστημα με έναν παίκτη λιγότερο.

    Το χρονικό της αναμέτρησης

    H πρώτη καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 6′ όταν από το ύψος του πέναλτι ο Πτηνόπουλος έπιασε δυνατό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων. Στο 21′ ο Α.Ο.Κ. “ζευγάρωσε” τις σημαντικές χαμένες ευκαιρίες, όταν από την σέντρα του Πτηνόπουλου από θέσης βολής ο Κυριακίδης έπιασε καρφωτή κεφαλιά αλλά η μπάλα δεν βρήκε και πάλι στόχο και έφυγε ελάχιστα άουτ από τα αντίπαλα δοκάρια.Οι παίκτες του Α.Ο.Κ. συνέχισαν να πιέζουν και στο 25′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Τότε ο Παππάς έβγαλε σέντρα και ο Πτηνόπουλος από καλή θέση έπιασε σουτ έπιασε σουτ αλλά η μπάλα χάιδεψε το κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου για να καταλήξει στην συνέχεια άουτ. Στο 33′ ο Δουμάνης τροφοδότησε τον Κυριακίδη ο οποίος μέσα από την περιοχή των γηπεδούχων αστόχησε από πολύ καλή θέση. Στο 43′ οι γηπεδούχοι έχασαν διπλή ευκαιρία με τους Μίλο και Πλατάκη για να πάρουν “κεφάλι” στο σκορ ενώ στο 44′ ο Απόλλων Κρύας Βρύσης στάθηκε άτυχος, αφού η μπάλα στην καρφωτή κεφαλιά του Πετρίδη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασίου. Με την έναρξη της επανάληψης και ειδικότερα στο 48′ ο Κυγάης αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα. Στο 53′ ο Α.Ο.Κ. έχασε νέα καλή ευκαιρία όταν ο Δέντσας έπιασε ένα δυνατό και ευθύβολο σουτ αλλά την τελευταία στιγμή ο Παπαδόπουλος με τα ακροδάχτυλα έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Στο 55′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μία ακόμη καλή ευκαιρία με τον Παππά ενώ στο 82′ και στο 86′ οι Γιαλαμής και Πτηνόπουλος έχασαν νέες ευκαρίες για τους φιλοξενούμενους. Όμως στο 90′ ο Κίτσας πέτυχε το γκολ με το οποίο κρίθηκε η αναμέτρηση, όταν με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δύχτια του Αθανασίου για να γίνει το (1-0).

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής της αναμέτρησης του Απόλλων Κρύας Βρύσης με τον Α.Ο.Κ. ήταν ο Βασίλειος Σιδερίδης της Ε.Π.Σ. Καστοριάς με βοηθούς του, τους κ.κ. Κωνσταντίνο Γιάντσης (Ε.Π.Σ. Ημαθίας) και Θεοδόση Φαντάκα (Ε.Π.Σ. Γρεβενών). Μπροστά τους οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

    Απόλλων Κρύας Βρύσης: Χρ. Παπαδόπουλος, Σιδέρης, Σ. Παπαδόπουλος, Κίτσας, Βοτάρης, Χ. Σιδηρόπουλος (67′ Νίρλας), Π. Σιδηρόπουλος, Κοβάσεβιτς (82′ Πάρας), Μίλος, Πετρίδης, Πλατάκης (64′ Γκελοσάνι).

    Α.Ο. Καβάλα: Αθανασίου, Μπαντάνης, Κυγάης, Τουμανίδης, Δέντσας, Παληγεώργος (28′ λόγω τραυατισμού Γρ. Παπαδόπουλος), Παππάς, Μπάτζιος, Πτηνόπουλος, Δουμάνης (76′ Γιαλαμής), Κυριακίδης.

    Comments are closed.