Bookmarks


    Στην Καβάλα βρίσκεται από σήμερα Τετάρτη (24/2) το μεσημέρι ο νέος προπονητής του Α.Ο.Κ. Γιάννης Ταουσιάνης ο οποίος λίγο μετά την άφιξη του στην πόλη και συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής επισκέφθηκε το στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” και συναντήθηκε με τον συνεργάτη του, στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας, Γιώργο Γουνελά και με τον team manager Βλάση Καζάκη.

     

    Οι τρεις τους, αφού συζήτησαν για μισή περίπου ώρα στη συνέχεια μετάβησαν στα δημοσιογραφικά θεωρεί και παρακολούθησαν τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, μεταξύ του Ηρακλή και του Νέστου Χρυσούπολης.

     

    Θα παρουσιαστεί στους παίκτες του Α.Ο.Κ.

    Την Πέμπτη (25/2) το μεσημέρι λίγο πριν από την έναρξη της προγραμματισμένης προπόνησης, το νέο “αφεντικό” στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ., θα παρουσιαστεί στους παίκτες της Καβάλας από τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Θεόδωρο Μήτρα. Στην συνέχεια προγραμματίστηκε προπόνηση στο βοηθητικό του Α.Ο.Κ. με την οποία θα ξεκινήσει και η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου, στο γήπεδο του Κιλκίς. Μία δύσκολη και ιδιαίτερα καθοριστική αναμέτρηση για τους “Αργονάυτες” από την οποία θα απουσιάσει ο Παύλος Σταματόπουλος ο οποός συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες όπως βέβαια και ο τραυματίας Αλέξανδρος Μπρατσιάνι ο οποίος να σημειώσουμε ότι συνεχίζει να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να αποθεραπευτεί πλήρως. Από κει και πέρα ο Γιώργος Παληγεώργος ξεκίνησε να ανεβάζει ρυθμούς μετά τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και η συμμετοχή του, στο παιχνίδι με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου, παραμένει ερωτηματικό. Ενοχλήσεις στους προσαγωγούς αισθάνεται και ο Λευτέρης Ασημάκης ενώ στη διάθεση του νέου προπονητή του Α.Ο.Κ. Γιάννη Ταουσιάνη θα είναι τόσο ο Άγγελος Κυγάης όσο και ο Μιχάλης Μπαντάνης οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους.

     

    Παραιτήθηκε και ο Δήμος Γιαννακίδης

    Σε όλα τα παραπάνω τέλος να αναφέρουμε ότι παρελθόν από τη Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. αποτελεί και ο Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Δήμος Γιαννακίδης. Αντικαταστάτης του θα είναι ο Παύλος Μαύρος σε ρόλο γενικών καθηκόντων στον Α.Ο.Κ.

    Comments are closed.