Bookmarks

    Ο Α.Ο.Ορμή θα συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Πυγμαχίας με το Νίκο Χατζηγιαννάκη στην κατηγορία 64 κιλών. Οι αγώνες θα γίνουν το διάστημα 3-6/3 στην Αρχαία Ολυμπία. Τον αθλητή θα συνοδεύσει ο προπονητής Λάζαρος Χατζησάββας.

     

    Παράλληλα, ο Χρήστος Ματσάγκος προετοιμάζεται για τους αγώνες του Κυπέλλου Επιλέκτων Πυγμαχίας που διοργανώνει φέτος η Ομοσπονδία. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 19/3 στην Πάτρα και πρώτος αντίπαλος του νεαρού διεθνούς αθλητή του Α.Ο.Ορμή θα είναι ο Παρασκευάς Σταυρόπουλος της Παναχαϊκής (κατηγορία 60κ.). Συνοδός του θα είναι ο προπονητής του Α.Ο. Ορμή Μπάμπης Αραμπατζής. Γίνονται συζητήσεις ώστε να ταξιδέψει στην αχαϊκή πρωτεύουσα και η νεαρή Ραφαέλα Αραμπατζή για αγώνες σπάιρινγκ με αθλήτριες της Παναχαϊκής. Η αναχώρηση για την Πάτρα προγραμματίστηκε για τις 17/3.

     

    Ο Α.Ο. Ορμή θα διοργανώσει σεμινάριο πρώτων βοηθειών και ΚΑΡΠΑ στα τέλη Μαρτίου ή αρχές Απριλίου. Οι συμμετοχές έχουν φτάσει στις 26 και η διοίκηση έχει δικαίωμα να καλύψει κάποιες ακόμη θέσεις. Στις επόμενες μέρες θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για το θέμα.

     

     

    Comments are closed.