Bookmarks

    Καβάλα και Δόξα προσπάθησασήμερα Κυριακή (7/2) το απόγευμα να μετριάσουν την κατάσταση που επικρατεί στον 1ο όμιλο μετά τη νέα αναβολή της Γ’ Εθνικής, απόφαση την οποία πήρε η Ε.Π.Ο. και έδωσαν φιλικό στη Δράμα και στο οποίο αναδείχθηκαν ισόπαλοι με (0-0). Ο Α.Ο.Κ. ήταν πολύ μαχητικός και στα δύο ημίχρονα με την τεχνικής του ηγεσία να βγάζει πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για τους παίκτες που χρησιμοποίησε.

    Πραγματικά ήταν ένα δυνατό και μοιρασμένο φιλικό για δύο ομάδες οι οποίες κυνηγάνε την κατάκτηση της 2ης θέσης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την 21η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, με καλές φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες και πολλές δυνατές μονομαχίες. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Ντο Σάντος στο 7′ και τον Παπαδόπουλο στο 43′ και ο Α.Ο.Κ. με τον Λίτσκα στο 37′ το σουτ του οποίου από πολύ καλή θέση έφυγε μόλις άουτ. Στην επανάληψη οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν πολλές αλλαγές, οι παίκτες της Δόξας και του Α.Ο.Κ. προσπάθησαν για το καλύτερο σε ένα μοιρασμένο β’ ημίχρονο και στο 50′ είχαμε την έγκαιρη έξοδο του Καράδαη προ του επερχόμενου Παππά για να τελειώσει μια επικίνδυνη φάση για την εστία των γηπεδούχων. Στο 77′ είχαμε την σέντρα από αριστερά του Κελεσίδη, αποκρούει προς στιγμήν ο Αθανασίου κια η μπάλα φτάνει στον Δούμπλατζη που μέσα από την μικρή περιοχή θα στείλει την μπάλα άουτ.

    Δόξα Δράμας (Κώστας Βασιλακάκης): Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Χαριτωνίδης, Γκαρακλίδης, Κουμπρόγλου, Ντος Σάντος, Στόικος, Γαϊδαρτζής, Παπαδόπουλος, Μαρκόπουλος.

    Αγωνίστηκαν στο β’ ημίχρονο και οι: Πετρόπουλος Μουτεσίδης Κανετίδης Καράδαης Σπάσιτς Παπαζούδης Δούμπλατζης Κελεσίδης.

    Καβάλα (Γιωργος Γουνελάς): Αθανασίου, Μπαντάνης, Κυγάης, Τουμανίδης, Δέντσας, Ασημάκης, Παππάς, Μπάντζιος, Κυριακίδης, Δουμάνης, Λίτσκας.

    Αγωνίστηκαν και οι: Σταματόπουλος, Δελής, Γρ. Παπαδόπουλος, Παληγεωργος Πτηνόπουλος Συνοδινός Μπλιός Γιαλαμής Κωνσταντινίδης.

    Comments are closed.