Bookmarks

    Στον Α.Ο.Κ η επιστροφή στις προπονήσεις για την έναρξη της προετοιμασίας για το εκτός έδρας παιχνίδι στην έδρα του Απόλλων Κρύας Βρύσης, σηματοδοτεί και την έναρξη μιας νέας προσπάθειας προκειμένου να καλυφθεί το χαμένο έδαφος και η βαθμολογική διαφορά που τον χωρίζει με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

    Κρατάνε χαμηλούς τόνους

    Μία διαφορά η οποία ανέρχεται στους 17 βαθμούς από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Άρη και 10 βαθμούς από το Νέστο Χρυσούπολης η οποία βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Για να καλυφθεί όμως η διαφορά που χωρίζει τον Α.Ο.Κ. από την ομάδα του Μπάμπη Χρυσοστομίδη η οποία δεν έχει κάνει ακόμη το ρεπό της, θα πρέπει οι “Αργοναύτες” να έχουν καμία βαθμολογική απώλεια στις αναμετρήσεις που θα δώσουν στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, θα πρέπει παράλληλα πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες μακριά από αυτο και βέβαια στην χειρότερη περίπτωση να μην χάσουν στην Χρυσούπολη. Πάντως εντός των αποδυτηρίων κρατάνε χαμηλούς τόνους με την αισιοδοξία να είναι συγκρατημένη σε ότι έχει να κάνει με την υλοποίηση του στόχου που είναι η κατάκτηση της 2ης θέσης.

    Η νίκη αποτελεί μονόδρομο

    Προς το παρόν όμως στρέφουν το ενδιαφέρον και την προσοχή τους στο εκτός έδρας παιχνίδι στην Κρύα Βρύση με τον Απόλλων, παιχνίδι στο οποίο είναι αποτελεί μονόδρομο. Απέναντι μάλιστα σε έναν αντίπαλο ο οποίος βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα και καταβάλει προσπάθειες για να παραμείνει στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Χθες μάλιστα να τονιστεί ότι ξεκίνησε η προετοιμασία με την επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης με την τεχνική ηγεσία να δίνει ιδιαίτερα μεγάλο βάρος σε θέματα ταακτικής αλλά και φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών. Βέβαια είναι γνωστό ότι στο εκτός έδρας παιχνίδι στην Κρύα Βρύση με τον Απόλλων, ο Γιώργος Γουνελάς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του αμυντικού Παύλου Σταματόπουλου ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο εκτός έδρας παιχνίδι στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για την περίπτωση του επιθετικού Αλέξανδρου Μπρατσιάνι ο οποίος είναι τραυματίας και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας με την επιστροφή του να υπολογίζεται περίπου σε 4 εβδομάδες. Το πρόβλημα του Βλάση Καζάκη είναι γνωστό ενώ ο Σωκράτης Κωνσταντινίδης διανύει τις τελευταίες ημέρες της αποθεραπείας του πριν τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ..

    Comments are closed.