Bookmarks

    Διπλή προπόνηση περιελάμβανε σήμερα Τετάρτη (13/1) το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. παρά το γεγονός ότι οι “Αργοναύτες” την ερχόμενη Κυριακή έχουν ρεπό για την 19η αγωνιστική στο 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

    Γεγονός πάντως είναι ότι η νίκη στο Σουφλί την προηγούμενη Κυριακή (10/1) που κράτησε τον Α.Ο.Κ. στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, δείχνει ότι σταθεροποιεί τον Γιώργο Γουνελά στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Διοικούσα Επιτροπή είναι ικανοποιημένοι από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα επί ημερών Γιώργου Γουνελά και δεν είναι διατεθειμένοι να αλλάξει το συγκεκριμένο καθεστώς στον πάγκο της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα πολύ δύσκολο έως απίθανο θα χαρακτηρίζαμε το σενάριο να υπάρξει αντικαταστάτης του Κώστα Ανυφαντάκη στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. κάτι το οποίο σημαίνει ότι οι “Αργοναύτες” μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα πορευτούν με τον Γιώργο Γουνελά στον πάγκο τους. Το θέμα αυτό για τα περισσότερα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, έχει κλείσει και όποια σενάρια ή φημολογία συνεχίσει να υφίσταται, περί νέου προπονητή στον Α.Ο.Κ., μάλλον δεν θα έχει απολύτως καμία βάση.

    Ξεκίνημα με διπλή προπόνηση

    Ρεπό είχαν την Τρίτη (12/1) οι παίκτες της Καβάλας και σήμερα Τετάρτη (13/1) που επέστρεψαν τους περίμενε διπλή προπόνηση με το μεγαλύτερο βάρος να πέφτει κυρίως σε θέματα τακτικής αλλά και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης. Να σημειώσουμε ότι τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα και ειδικότερα οι Σάββας Κυριακίδης και Γιώργος Λίτσκας έχουν μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και όπως όλα δείχνουν στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ. θα ενταχθεί και ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Γιαλαμής, ο οποίος στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας σημείωσε 20 τέρματα με την φανέλα του ΜΑ Αντιφιλίππων. Την ίδια ώρα να υπογραμμίσουμε ότι η επιστροφή των Χάρη Παππά και Αλέξανδρου Μπρατσιάνι στους αγωνιστικούς χώρους μετά τους τραυματισμούς τους, συνοδεύτηκε με απόλυτη επιτυχία αφού στο παιχνίδι με τον Έβρο στο Σουφλί συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση και με γκολ που πέτυχαν και οι δύο. Στα αγωνιστικά να αναφέρουμε ότι σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η αποθεραπεία του αμυντικού-στόπερ Σωκράτη Κωνσταντινίδη ο οποίος θα είναι έτοιμος για την εκτός έδρας αναμέτρση μέσα στον Άρη ενώ στάδιο αποθεραπείας διανύει και ο επθετικός Βλάσης Καζάκης.

    Comments are closed.