Bookmarks

    Σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι ο Α.Ο.Κ. δεν κατάφερε να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα και αυτό επαναλήφθηκε και στο γήπεδο της Χαλάστρας όπου ο Α.Ο.Κ. αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) κόντρα στον Καμπανιακό, Ενα αποτέλεσμα το οποίο χαρακτηρίζεται πέρα για πέρα δίκαιο με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα καλό ημίχρονο στο ενεργητικό τους.

    Δίκαιη τελικά η μοιρασιά

    Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν δυνατό και πολύ αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να προσέχουν περισσότερο τις άμυνες τους και με οργανωμένες επιθέσεις να προσπαθούν να απειλήσουν τις αντίπαλες εστίες. Οι παίκτες του Κώστα Ανυφαντάκη διατήρησαν ελαφρά την πρωτοβουλία των κινήσεων στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, προσπάθησαν να διατηρήσουν το μηδέν στην εστία του Αθανασίου και με “όπλο” την καλή κυκλοφορία των κινήσεων κατά διαστήματα επιδίωξαν να παραβιάσουν την εστία του Κηπουρού. Από την άλλη πλευρά στο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήξεραν τι ζητούσαν στον αγωνιστικό χώρο και με απειλή τον Πάλλα, ο Καμπανιακός να προσπαθεί να απειλήσει την εστία της Καβάλας. Στην επανάληψη οι εντολές του Κώστα Ανυφαντάκη στους παίκτες του έπιασαν τόπο με τον Α.Ο.Κ. να μπαίνει πολύ δυνατά στην επανάληψη στον αγωνιστικό χώρο. Οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση και πάθος από τον αντίπαλο τους, έπαιξαν με καθαρά επιθετικούς προσανατολισμούς και γενικότερα και με την αποφασιστικότητα που τους διέκρινε έδειξαν ότι ήθελαν πιο πολύ τη νίκη από την ομάδα του Καμπανιακού. Μάλιστα στην επανάληψη οι “Αργοναύτες” απείλησαν σε κάποιες περιπτώσεις την εστία του Κηπουρού, αλλά σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι δεν κατάφεραν για να “γευτούν” την χαρά της νίκης.

    Το χρονικό της αναμέτρησης

    Μόλις στο 10′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν την εστία της Καβάλας, ότι ο Πάλλας έπιασε καρφωτή κεφαλιά μέσα από την περιοχής αλλά με εντυπωσιακό τρόπο ο γκολκήπερ του Α.Ο.Κ., Αθνασίου έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Η απάντηση των “Αργοναυτών” ήρθε στο 16′ όταν ο Κανούλας βρέθηκε μόνος του, απέναντι στον Κηπουρό, το σουτ του οποίου έστειλε την μπάλα να φύγει ελάχιστα άουτ από τα δοκάρια του Καμπανιακού. Στο 41′ είχαμε ένα καλό σουτ από τον Πάλλα με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασίου. Με την έναρξη της επανάληψης ο Κανούλας έχασε καλή ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στον Α.Ο.Κ. και στο 56′ είχαμε νέα καλή ευκαιρία για την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη συτήν την φορά με πρωταγωνιστή τον Γρ. Παπαδόπουλο ο οποίος από πολύ καλή θέση αστόχησε. Στο 73′ το καλό σουτ από τον Δέντσα έστειλε την μπάλα να καταλήξει πάνω από το δοκάρι του Καμπανιακού.

    Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

    Διαιτητής της αναμέτρησης του Καμπανιακού με τον Α.Ο.Κ. ήταν ο Βάϊος Τσιτσανούδης από την Ε.Π.Σ. Λάρισας με βοηθούς του, τους Κωνσταντίνο Ακρίβο και Χρήστο Καραγιάννη από την ίδια Ένωση. Μπροστά τους οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

    Καμπανιακός (Νίκος Βαμβακούλας): Κηπουρός, Παπάζης, Αλπμπάνης, Γουρμούζης, Χατζόπουλος, Μπάλλιος (46′ Πασχιαλής), Σαρρίδης (46′ Σαμανίδης), Χρήστου (66′ Μαυρίδης), Πετρούσης Πασχαλίδης, Ραγκαβίνας, Πάλλας.

    Α.Ο.Κ. (Κώστας Ανυφαντάκης): Αθανασίου, Σταματόπουλος (43′ Μπαντάνης), Μαργαρίτης, Λιόλιος, Δέντσας, Μπάτζιος, Παληγεώργος, Γρ. Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος, Δουμάνης, Κανούλας (66′ Τουμανίδης).

    Comments are closed.