Bookmarks

    Στις προπονήσεις επιστρέψουν οι “Αργοναύτες” μετά το ρεπό λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και για ένα 5νθήμερο περίπου όλοι όσοι βρίσκονται εντός των αποδυτηρίων του Α.Ο.Κ. είχαν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν και να “φορτώσουν τις μπαταρίες” τους.

    Επιστρέφουν λοιπόν στις προπονήσεις αλλά θα ακολουθήσει σε λίγες ημέρες και νέο “διάλειμμα” αυτήν την φορά λόγω της Πρωτοχρονιάς. Αμέσως μετά μάλιστα και με την επιστροφή των ποδοσφαιριστών της Καβάλας στις προπονήσεις επί της ουσίας θα μπει στην αφετηρία το πρόγραμμα της προετοιμασίας για τον αγώνα της πρεμιέρας του β’ γύρου/ Μάλιστα στην 1η αγωνιστική του β’ γύρου του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο Α.Ο.Κ. θα ταξιδέψει στο Σουφλί για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Έβρο που εκ των πραγμάτων είναι υποχρεωμένος να εντείνει τις προσπάθειες του, στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία.

    Ευκαιρία για αποθεραπεία

    Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονιστεί είναι το γεγονός ότι η διακοπή τους πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, χαρακτηρίζεται “βάλσαμο” προκειμένου να αποθεραπευτούν οι τέσσερις παίκτες του Α.Ο.Κ., τα ονόματα των οποίων υπάρχουν στο ιατρικό απουσιολόγιο των “Αργοναυτών”. Η αναφορά μας γίνεται στους Χάρη Παππά, Βλάση Καζάκη, Αλέξανδρο Μπρατσιάνι και Σωκράτη Κωνσταντινίδη, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα από τραυματισμούς. Και οι τέσσερις προαναφερθέντες παίκτες διανύουν το τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους και σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις λίγο πριν από το παιχνίδι στο Σουφλί θα αποθεραπευτούν πλήρως για να είναι έτοιμοι για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον αγώνα μέσα στον Έβρο. Πάντως μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και μετά τις τελευταίες δύο αποχωρήσεις παικτών που είχαμε από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας δεν αποκλείεται να προκύψουν μία ή δύο ακόμη. Ωστόσο ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο τις επόμενες ημέρες να κληθούν κάποιοι παίκτες, στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας ώστε να συζητήσουν τις προτάσεις που θα τους γίνουν για την αναπροσαρμογή των υπαρχουσών οικονομικών δεδομένων, μείωση των αποδοχών τους μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

    Αρκετός χρόνος μέχρι τότε

    Πάντως μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος τη νέα χρονιά και ειδικότερα στις 10 Ιανουαρίου υπάρχει μεγάλο διάστημα και λογικό είναι τα αγωνιστικά του Α.Ο.Κ. να περνάνε δε δεύτερη μοίρα αφού προέχει ο ετήσιος χορός της Διοικούσας Επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιανουαρίου σε αίθουσα του πολυχώρου “Batis”. Mάλιστα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η οποία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον θα τιμηθούν μέλη ιατρικών ομάδων του Α.Ο.Κ. για την προσφορά του και γενικότερα άνθρωποι που προσέφεραν στην Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά. Έτσι λογικό είναι το ενδιαφέρον των μελών της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. να επικεντρώνεται στον ετήσιο χορό του ποδοσφαιρικού τμήματος ώστε να στεφθεί με την μεγαλύτερη επιτυχία.

    Comments are closed.