Bookmarks

    Την πρόταση για διεξαγωγή του αγώνα του Α.Ο.Κ. με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” το ερχόμενο Σάββατο (12/12) και όχι την Κυριακή (13/12) ημέρα διεξαγωγής της 15ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, κατέθεσαν οι “Αργοναύτες’ στην αρμόδια επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.).

    Η πρόταση αυτή, που όπως όλα δείχνουν θα γίνει δεκτή, στηρίζεται κυρίως στο γεγονός ότι την ερχόμενη Κυριακή (13/12) η αγορά της Καβάλας θα παραμείνει ανοιχτή τις πρωινές ώρες μέχρι και το μεσημέρι με αποτέλεσμα η προσέλευση των καβαλιωτών φιλάθλων να είναι πολύ περιορισμένη στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”. Παράλληλα οι ιθύνοντες του Α.Ο.Κ. επικαλούνται και έναν ακόμη λόγο. Αυτός έχει να κάνει με το γεγονός ότι την επόμενη Τετάρτη (16/12) έχει προγραμματιστεί η εμβόλιμη-16 αγωνιστική για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με την ομάδα της Καβάλας να είναι υποχρεωμένη να ταξιδέψει στην ακριτική Φλώρινα για να αντιμετωπίζει σε ένα μακρινό ταξίδι την Θύελλα Φιλώτα. Οι δύο βασικοί αυτοί λόγοι, σε συνάρτηση με την θετική στάση που κρατάνε οι εκπρόσωποι της ομάδας του Κοκκινοχώματος σχετικά με το όλο θέμα, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι τελικά η αρμόδια επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.). θα κάνει δεκτό το αίτημα των “Αργοναυτών” για διεξαγωγή του αγώνα του Α.Ο.Κ. με το Βυζάντιο το ερχόμενο Σάββατο (12/12).

    Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία

    Σε αγωνιστικό επίπεδο να σημειωθεί ότι σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία των “Αργοναυτών” για το παιχνίδι με το Κοκκινόχωμα, με τον προπονητή της Καβάλας Κώστα Ανυφαντάκη να σχεδιάζει τα πλάνα του σχετικά με την 11άδα που θα ξεκινήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να αναφέρουμε και το οποίο θεωρείται βέβαιο είναι το ότι δεν αναμένονται σοβαρές αλλαγές αφού το “ιατρικό απουσιολόγιο” του Α.Ο.Κ. συνεχίζει να περιέχει τα ονόματα εκείνων των ποδοσφαιριστών οι οποίοι συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Tα ονόματα αυτά είναι γνωστά. Όπως δηλαδή εκείνα των Χάρη Παππά, Αλέξανδρου Μπρατσιάνι και Βλάση Καζάκη. Τρεις παίκτες οι οποίοι ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και δεν αποκλείεται ο αρχηγός του Α.Ο.Κ. Χάρης Παππάς να αποθεραπευτεί πλήρως και να προλάβει τελικά για να αγωνιστεί κόντρα το Βυζάντιο. Από κει και πέρα ο Κώστας Ανυφαντάκης δεν αντιμετωπίζει επιπρόσθετα προβλήματα, είτε σε επίπεδο τραυματιών είτε από πλευράς ποδοσφαιριστών που συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες.

    Comments are closed.