Bookmarks

    Οι περιπτώσεις των προπονητών Άγγελου Διγκόζη και Παβαγιώτη Τζαναβάρα που ακούστηκαν και είδαν και το φως της δημοσιότητα, ότι έναν από τους δύο να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κώστα Ανυφαντάκη στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ., μάλλον οδηγούνται σε “ναυάγιο”.Εκ των πραγμάτων μάλιστα οι άνθρωποι τπυ Α.Ο.Κ. είναι υποχρεωμένοι να στραφούν σε άλλη λύση την ώρα που το ενδιαφέρον όλων, εντός των αποδυτηρίων των “Αργοναυτών” δικαιολογημένα στρέφεται στο εντός έδρας γειτονικό ντέρμπι με τη Δόξα Δράμας με τον Γιώργο Γουνελά να συνεχίζει στον ρόλο του πρώτου προπονητή εκτός απροόπτου.

     

    Σε ότι ‘εχει μα κάνει με το θέμα του νέου προπονητή στον Α.Ο.Κ. οι ιθύνοντες του στρέφονται πλέον σε άλλες λύσεις για τον πάγκο του. Και αυτό γιατί ο προπονητής Άγγελος Διγκόζης είναι πολύ δύσκολο στην προύσα χρονική στιγμή να έρθει στους “Αργοναύτες” αφού την απόφαση του, τη φρενάρει η έλλειψη στόχων. Από την άλλη πλευρά Παναγιώτης Τζαναβάρας απέρριψε οριστικά την πρόταση που τον έγινε ακριβώς για τον ίδιο λόγο.

     

    “Είναι ευχής έργο”

    Την ίδια ώρα ο Τεχνικός Διευθυντής του Α.Ο.Κ., Στέλιος Κατρακυλάκης στις δηλώσεις που μας έκανε σχετικά με το θέμα του νέου “αφεντικού” στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, μας δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: “Είναι ευχής έργο το θέμα να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται ακόμη και πριν από το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας”
    Μάλιστα ο Τεχνικός Διευθυντής του Α.Ο.Κ., Στέλιος Κατρακυλάκης μίλησε με τα πλέον κολακευτικά λόγια για την απόδοση των παικτών της Καβάλας στο εκτός έδρας παιχνίδι στην έδρα της Θύελλας Φιλώτα, την χαρακτήρισε “συγκινητική” και μας υπογράμμισε ότι η ηρεμία πολύ γρήγορα θα επιστρέψει μέσα στα αποδυτήρια.

    Και τώρα το ντέρμπι με τη Δόξα Δράμας

    Το σίγουρο πάντως είναι ότι η νίκη στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στην έδρα της Θύελλας Φιλώτα, μόνο “βάλσαμο” μπορεί να χαρακτηριστεί για τον Α.Ο.Κ.. Μία νίκη η οποία αναμένεται να παιξει το δικό της και μάλιστα πολύ σημαντικό ρόλο στον ψυχολογικό τομέα για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί για τους “Αργοναύτες” στο “Ανθή Καραγιάννη” με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας. Αναμέτρηση από την οποία θα απουσιάσουν οι τραυματίες Βλάσης Καζάκης και Αλέξανδρος Μπρατσιάνι, επιστρέφει ο Γιώργος Μαργαρίτης που εξέτισε την ποινή του ενώ ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του αρχηγού του Α.Ο.Κ, Χάρη Παππά.

     

    Comments are closed.