Bookmarks

    Μίλησε» η φανέλα της Καβάλας, που «απέδρασε» με το διπλό από την έδρα της νεανικής Θύελλας Φιλώτα, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπιζε με σκορ (0-1).

    Το μοναδικό γκολ των «Αργοναυτών», που αντέδρασαν θετικά μετά την ήττα από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, βρίσκονται στην αναζήτηση προπονητή και παραμένουν στην τετράδα, πέτυχε ο Σάκης Κανούλας, στο 55΄ με κοντινό πλασέ μετά από ασίστ του Παληγεώργου. Σε αυτή τη φάση διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι για οφσάιντ, όπως και για τον καταλογισμό πέναλτι («φώναξαν» ότι η παράβαση έγινε εκτός περιοχής) στο 75΄, σε ανατροπή του Παπαδόπουλου από τον Γεωργόπουλο. Ο Κανούλας που ανέλαβε πάντως την εκτέλεση, νικήθηκε από την άσπρη βούλα από τον Κοντογουλίδη. Η ομάδα του Γιώργου Γουνελά είχε και δυο δοκάρια σε σουτ του Ασημάκη, στο 20΄ και το 70΄. Ευκαιρίες έχασε και η ομάδα της Φλώρινας, που βρήκε μπροστά της τον θετικότατο Νάσο Αθανασίου. Συγκεκριμένα, η Θύελλα απείλησε στο πρώτο μέρος με τους Ιορδανίδη- Θεοδουλίδη και στο δεύτερο με τους Θεοδουλίδη (δυο φορές), Παπαγεωργίου και Στεφανίδη.

    Διαιτησία: Στεφάνου (Θεσπρωτίας), Αντωνίου, Θανασιάς (Ηπείρου).

    Θύελλα Φιλώτα: Κοντογπυλίδης, Σπηλιώτης (70΄ Καραπέτρος), Γεωργόπουλος, Πάλα, Τακίδης, Παπαγεωργίου, Θεοδουλίδης, Ελευθεριάδης, Ιορδανίδης (46΄ Σέχι), Στεφανίδης, Βαφειάδης (65΄ Λεζάκης).

    Καβάλα: Αθανασίου Μπαντάνης, Σταματόπουλος (35΄ λ.τ. Κυγάης), Μπάτζιος, Τουμανίδης, Δ’εντσας, Παληγεώργος, Ασημάκης, Δουμάνης (80΄ Μπλιος), Πτηνόπουλος (70΄ Παπαδόπουλος), Κανούλας.

    Comments are closed.