Bookmarks

    Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ Καβάλας. Γίνεται γνωστό σε όλους τους προπονητές των τμημάτων υποδομής καθώς και των ανδρικών τμημάτων ότι οφείλουν να προμηθευτούν δελτίο πιστοποίησης. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τους επιτρέπεται η παραμονή στον πάγκο.

    Παράλληλα στο ίδιο δελτίο τύπου σημειώνεται προς όλους τους πτυχιούχους προπονητές ποδοσφαίρου των οποίων η ταυτότητα τριετούς διάρκειας λήγει στις 31-12-2015 ότι υποχρεούνται να προσκομίσουν το ταχύτερο τον φάκελό τους με τα δικαιολογητικά, στην Ε.Π.Σ. Καβάλας προκειμένου αυτή να τους διεκπεραιώσει στην ΕΠΟ.

    Αυτά μεταξύ των άλλων γίνονται γνωστά στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και στο οποίο αναφέρονται όλες οι τελευταίες δραστηριότητες της τοπικής μας Ένωσης.

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων και τα εξής:

    – “1. Η ομάδα [Κ-16] ΑΟ Θεαγένης αποχώρησε με ευθύνη της από το πρωτάθλημα υποδομών. Ως εκ τούτου όλοι οι αγώνες που απέμειναν κατακυρώνονται υπέρ των αντιπάλων του με σκορ 3-0, ενώ το σωματείο ΑΟ Θεαγένης τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο (180) ευρώ.

    2. Υπενθυμίζουμε όλα τα σωματεία που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομής ότι υποχρεούνται να μεριμνούν για την καταλληλότητα του γηπέδου τους, όπως (γραμμώσεις κλπ) διότι δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Σε αντίθετη περίπτωση θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες κυρώσεις.

    3. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΑΟ Ποταμιάς-Μυρμιδόνες Καβάλας αναβάλλεται και θα διεξαχθεί την Κυριακή 6-12-2015 και ώρα 11:00 πμ.

    4. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Μ.Α. Ορφανίος-ΜΑ Φιλίππων θα διεξαχθεί το Σάββατο 28-11-2015 αντί της Κυριακής 29-11-2015 που αρχικά είχε ορισθεί.

    5. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Αναγέννηση Λιμεναρίων-ΑΕΚ Καβάλας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Λιμένα λόγω τιμωρίας του γηπέδου της Αναγέννησης Λιμεναρίων.

    6. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Άρης Πρίνου-Δόξα Αμυγδαλεώνα θα αρχίσει ώρα 2:00 μμ.

    7. Υπενθυμίζουμε σε όλους τους προπονητές των τμημάτων υποδομής καθώς και των ανδρικών τμημάτων ότι οφείλουν να προμηθευτούν δελτίο πιστοποίησης. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τους επιτρέπεται η παραμονή στον πάγκο.

    8. Καλείται σε απολογία ο πρόεδρος του σωματείου Αετός Ορφανού Κος Λαμπίδης Νικόλαος την Τρίτη 1-12-2015 και ώρα 6:00 μμ στα γραφεία της Ένωσης.

    9. Ενημερώνουμε τα σωματεία της Α’ κατηγορίας ότι στο άρθρο 5 της προκήρυξης η αναφορά στην υποχρεωτική κάλυψη ενός ποδοσφαιρικού αγώνα με ιατρό, διευκρινίζουμε ότι αφορά ιατρό οποιασδήποτε ειδικότητας.

     

    10. Υπενθυμίζουμε σε όλους τους πτυχιούχους προπονητές ποδοσφαίρου των οποίων η ταυτότητα τριετούς διάρκειας λήγει στις 31-12-2015 ότι υποχρεούνται να προσκομίσουν το ταχύτερο τον φάκελό τους με τα δικαιολογητικά, στην Ε.Π.Σ. Καβάλας προκειμένου αυτή να τους διεκπεραιώσει στην ΕΠΟ.

    11. Οι από αναβολή λόγω καιρικών συνθηκών ποδοσφαιρικοί αγώνες της Β’ κατηγορίας θα διεξαχθούν ως ακολούθως:

    ΚΥΡΙΑΚΗ 6-12-2015

     

    Α/Α

    ΓΗΠΕΔΟ

    ΩΡΑ

    ΟΜΑΔΕΣ

    1.

    ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ 11:00 ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑΣ ΑΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

    2.

    ΛΙΜΕΝΑ 15:00 ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ ΑΡΗΣ ΠΡΙΝΟΥ

     

    12. Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες της Κυριακής 27-12-2015 και 3-1-2015 για το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας θα αρχίσουν ώρα 3:00 μμ.

    13. Την Δευτέρα 30-11-2015 και ώρα 3:00 μμ πραγματοποιείται η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των σωματείων μελών της ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ στα γραφεία της Ένωσης. Παρακαλούνται τα σωματεία να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση.

    14. Μετά από σχετικό αίτημα του σωματείου ΑΟ Θεαγένης αποχωρεί των υπολοίπων αγώνων πρωταθλήματος της κατηγορίας [Κ-14]. Ως εκ τούτου όλοι οι αγώνες θα κατακυρώνονται υπέρ των αντιπάλων του με σκορ 3-0.

     

    15. Παρακαλούνται όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στο Τουρνουά [Κ-10] της Κυριακής 29-11-2015 να βρίσκονται στο γήπεδο βοηθητικό του ΑΟ Καβάλας το αργότερο ώρα 10:30 πμ.

    16. Υπενθυμίζουμε όλα τα σωματεία που διατηρούν τμήματα υποδομής [Κ-8] και επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο Τουρνουά της Κυριακής 13-12-2015 που θα διεξαχθεί στις Κρηνίδες να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο Κ Παντελίδη Γεώργιο.

    17. Η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε τις παρακάτω ποινές:

    ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ Ε ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
    ΤΣΙΚΝΑΣ Π ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
    ΠΕΛΕΚΑΝΑΚΗΣ Ε ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘ/ΛΗΣ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
    ΛΟΡΕΝΤΖΟΣ Χ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜ/ΡΙΩΝ 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
    ΣΦΙΝΟΓΕΝΗΣ Δ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜ/ΡΙΩΝ 3 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
    ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ Χ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΕΚΑΝΗΣ 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

    MUCA F

    ΘΡΑΚΗ ΓΡΑΒΟΥΝΑΣ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
    ΠΕΡΧΑΝΙΔΗΣ Α ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΞΕΡΙΑΣ 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
    ΣΚΑΜΑΓΚΗΣ Χ ΘΡΑΚΗ ΓΡΑΒΟΥΝΑΣ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
    ΓΕΩΡΓΑΝΤΕΛΗΣ Σ ΜΑ ΑΝΤΙΦΙΛΙΠΠΩΝ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

     

    ΤΕΡΖΑΝΙΔΗΣ Κ.(ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ) ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΠΛΗΞΗ.

    ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Δ.(ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ) ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜ/ΡΙΩΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΠΛΗΞΗ.

    ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ Μ.(ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ) ΠΑΓΓΑΪΚΟΣ ΠΑΛ/ΡΙΟΥ (30) ΕΥΡΩ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.

    ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ Κ.(ΠΡΟΕΔΡΟΣ) ΜΑ ΟΡΦΑΝΙΟΥ (1) ΜΗΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.

    ΜΗΛΙΑΔΗΣ Κ.(ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ) ΜΑ ΟΡΦΑΝΙΟΥ (1) ΜΗΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.

    ΜΑΝΩΛΑΡΑΣ Γ.(ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ) ΜΑ ΑΝΤΙΦΙΛΙΠΠΩΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΠΛΗΞΗ”.

    Comments are closed.