Bookmarks

    Η 3η συνεχόμενη νίκη του Α.Ο.Κ. σε βάρος της Κοζάνης, αύξησε ακόμη περισσότερο τα χαμόγελα στους “Αργοναύτες” εντός αλλά και εκτός των αποδυτηρίων αλλά την ίδια ώρα ο προβληματισμός που υπάρχει από τη Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας, για τις άδειες κερκίδες θεωρείται πέρα για πέρα δικαιολογημένος.

    Και αυτό γιατί παρά τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες την προηγούμενη Κυριακή και παρά το ότι ο Α.Ο.Κ. προέρχονταν από το εντυπωσιακό σκορ της νίκης του, μέσα στην Καλαμαριά με σκορ (1-5), στις κερκίδες του “Ανθή Καραγιάννη” και στο παιχνίδι με την Κοζάνη, οι καβαλιώτες που βρέθηκαν δεν ξεπερνούσαν τους 500. Ένας αριθμός ιδιαίτερα μικρός με βάση την προσπάθεια που καταβάλεται από την αρχή της περιόδου και βέβαια με τα δεδομένα σε πληθυσμιακό επίπεδο της πόλης της Καβάλας. Ο προβληματισμός που υπάρχει βεβαίως και είναι δικαιολογημένος και εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι υπάρχουν και κάποιες άλλες αρνητικές επιπτώσεις, όπως αυτές οι οποίες έχουν να κάνουν με τα ελάχιστα έσοδα που εισρέουν στο ταμείο του Α.Ο.Κ. από τα εισιτήρια των αγώνων.

    Άριστο είναι το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια

    Την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι μετά την 3η συνεχόμενη νίκη στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, το κλίμα είναι άριστο μέσα στα αποδυτήρια των “Αργοναυτών”. Το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη, έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο κόντρα στην Κοζάνη, πέτυχε δύο υπέροχα τέρματα, θα μπορούσε να είχε πετύχει πολύ περισσότερα και γενικότερα με την εμφάνιση του απέδειξε ότι σε αγωνιστικό επίπεδο τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους. Δείγμα της πολύ καλής δουλειάς η οποία γίνεται από τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη και τον συνεργάτη του Γιώργο Γουνελά.

    Ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι στον Εθνικό Σερρών

    Ρεπό έδωσε ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης στους παίκτες του για να ξεκουραστούν και από thn Τετάρτη (18/11) θα ξεκινήσει η προετοιμασία των “Αργοναυτών” για το εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τον Εθνικό Σερρών. Ένα παιχνίδι που κρύβει αρκετές δυσκολίες για τον Α.Ο.Κ, ο οποίος θα επιδιώξει να διευρύνει τα νίκηφόρα του αποτελέσματα. Σε αγωνιστικό επίπεδο να σημειωθεί ότι ο επιθετικός Βλάσης Καζάκης, που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την Κοζάνη λόγω της τιμωρίας οτυ, εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής και θα τεθεί στη διάθεση του Κώστα Ανυφαντάκη, ενώ η αποθεραπεία του αρχηγού της ομάδας Χάρη Παππά βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι μέχρις το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε ανα μενεται να απθεραπευτεί πλήρων, ώστε να αγωνιστεί κανονικά στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Σερρών. Βέβαια το ίδιο δεν ισχύει για τον τραυματία Αλέξανδρο Μπρατσιάνι, ο οποίος θα επιστρέψει σε ποδοσφαιρική δράση περίπους σε 2 εβδομάδες.

    Comments are closed.