Bookmarks

    Τα ρέστα του “παίζει” την Τετάρτη (4/11) το απόγευμα ο Α.Ο.Κ., ο οποίος στο ντέρμπι με το Νέστο Χρυσούπολης στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” θέλει πάση θυσία το νικηφόρο αποτέλεσμα, μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

    Πρόκειται για ένα παιχνίδι με πολλά κίνητρα για τους παίκτες του Κώστα Ανυφαντάκη οι οποίοι τις τελευταίες εβδομάδες έχουν χάσει “τον ύπνο” τους αφού ο Α.Ο.Κ. είναι “μαλωμένος” με τις νίκες αρκετές αγωνιστικές και βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Βασικό κίνητρο λοιπόν για τους “Αργοναύτες” σε ένα παιχνίδι όπως αυτό με το Νέστο είναι πάνω από όλα, οι 3 βαθμοί της νίκης αφού εδώ που έφτασαν τα πράγματα για το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη κάθε νέο “στραβοπάτημα” στο “Ανθή Καραγιάννη” θα σημαίνει ένα ακόμη βήμα προς τα κάτω. Βεβαίως και το κίνητρο του γόητρου σε τέτοια παιχνίδια όπως αυτό με την ομάδα της Χρυσούπολης για τους παίκτες της Καβάλας, έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία, κάτι το οποίο θα πρέπει να προτάξουν οι “Αργοναύτες” σήμερα το απόγευμα/ Γεγονός πάντως είναι ότι η νίκη απότελεί μονόδρομο, η ομάδα βρίσκεται στην χειρότερη βαθμολογική θέση στην οποία θα μπορούσε να κατείχε στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και οι καβαλιώτες φίλαθλοι, θα πρέπει να δώσουν δυναμικό παρών και να στηρίξουν την ομάδα για να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Αυτό αποτελεί ανάγκη επιτακτική, μιάς και περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια δεν υπάρχουν και μάλιστα καθόλου.

    Με πολλές απουσίες

    Όμως σε ένα ακόμη σημαντικό επίπεδο ο προπονητής της Καβάλας, Κώστας Ανυφαντάκης, δικαιότατα να νοιώθει “πονοκεφάλους” από τις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του. Ναι μεν κάτω από τα δοκάρια του Α.Ο.Κ. θα επιστρέψει ο Νάσος Αθανασίου ο οποίος εξέτισε την ποινή του, αλλά εκτός “μάχης” είναι ο Αλέξανδρος Μπρατσιάνι ο οποίος τραυματίστηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στον Λαγκαδά, έπαθε υποτροπή και θα μείνει εκτός ποδοσφαιρικής δράσης για έναν περίπου μήνα. Η συμμετοχή του Χάρη Παππά είναι αμφίβολη των των ενοχλήσεων του ενώ στη διάθεση του Κώστα Ανυφαντάκη θα είναι τόσο ο επιθετικός Θανάσης Κανούλας όσο και ο Χρήστος Μπάτζιος οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα των τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

    Comments are closed.