Bookmarks

    Στο νόμό Σερρών ταξιδεύει την Κυριακή (22/11) ο Α.Ο.Κ.ο οποίος στο πρώτο από τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Σερρών, για την 9η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

    Πρόκειται για μία έξοδο σχετικά δύσκολη για την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη, η οποία κόντρα στον Εθνικό Σερρών θα αναζητήσει την 4η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Πάντως εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι ο Α.Ο.Κ. θα ταξιδέψει στην έδρα του Εθνικού Σερρών με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία από τις 3 συνεχόμενες νίκες που προηγήθηκαν. “Όπλο” μάλιστα της ομάδας του Κώστα Ανυφαντάκη, θα είναι η πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι σε ένα ακόμη παιχνίδι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε ο Α.Ο.Κ. να προσθέσει στο ενεργητικό του ένα ακόμη σημαντικό “τρίποντο”.

    Με δυο (2) απουσίες κόντρα στον Εθνικό Σερρών

    Σε αγωνιστικό επίπεδο, δύο είναι τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο Κώστας Ανυφαντάκης στον σχεδιασμό των πλάνων του για το εκτός έδρας παιχνίδι στον Εθνικό Σερρών,. Το πρώτο ακούει στο όνομα του επιθετικού Αλέξανδρου Μπρατσιάνι ο οποίος είναι τραυματίας, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους προσδιορίζεται περίπου στο τέλος του μήνα που διανύουμε. Στο ιατρικό απουσιολόγιο των “Αργοναυτών” υπάρχει και το όνομα του αμυντικού Σωκράτη Κωνσταντινίδη ο οποίος σε μία πρίπου εβδομάδα αναμένεται να αποθεραπευτεί. Αντίθετα η τεχνική ηγεσία της Καβάλας, βλέπει με τις επιστροφές των Χάρη Παππά και Βλάση Καζάκη, η επίθεση του α Α.Ο.Κ. Να ενισχύεται σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ο πρώτος αποθεραπέυτηκε από τον τραυματισμό που είχε και ο Καζάκη εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του.

    Comments are closed.