Bookmarks

    Από το διοικητικό συμβούλιο της Καβάλας το βράδυ της Δευτέρας (16/11) μπορεί να μην προέκυψε κάποια είδηση γύρω από το θέμα του προπονητή Γιάννη Τζήμα ωστόσο η παραμονή του στην τεχνική ηγεσία παραμένει ένα θέμα ρευστό.

    Σήμερα Τρίτη (17/11) μάλιστα το βράδυ ο Γιάννης Τζήμας έχει προγραμματισμένο ραντεβού με τον πρόεδρο της Ένωσης Κώστα Παπακωνσταντίνου προκειμένου οι δύο πλευρές να συζητήσουν κάποια σοβαρά θέματα που αφορούν την μελλοντική τους συνεργασία.Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι η προετοιμασία της Καβάλας για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη στη Nick Galis Hall μπορεί να έχει ξεκινήσει υπό τις οδηγίες του Γιάννη Τζήμα ωστόσο η φημολογία για το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας καλά κρατεί.

    Η φημολογία περί της απομάκρυνσης του Τζήμα είχε ξεκινήσει από το απόγευμα της Δευτέρας. Λίγες ώρες όμως αργότερα αυτό που προέκυπτε από το διοικητικό συμβούλιο που έγινε το βράδυ είχε να κάνει με την διάθεση στήριξης στο πρόσωπό του παρά τις πέντε συνεχόμενες ήττες. Κι όχι μόνο αυτό αλλά και να υπάρξει κίνηση απόκτησης ενός Αμερικανού πλέι μέικερ χωρίς να είναι ξεκάθαρο ποιος από τους υπάρχοντες Αμερικανούς θα αποτελέσει παρελθόν. Από κει και πέρα να τονιστεί ότι κι αν η διοίκηση της Καβάλας στηρίζει τον Τζήμα ήδη έχουνε κυκλοφορήσει ονόματα υποψηφίων αντικαταστατών του. Μεταξύ αυτών και σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ από την Αθληνα είναι ο άλλοτε τεχνικός της ομάδας και νυν του Ηρακλή Βαγγέλης Αλεξανδρής που δεν δείχνει διατεθειμένος να φύγει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Κάτι που φάνηκε και από την προ ημερών άρνησή του από την Ίντερ Μπρατισλάβας. Ακόμη ακούστηκαν τα ονόματα των δύο πρώην κατά σειρά τεχνικών του Απόλλωνα Πατρών. Των Νίκου Βετούλα και Θανάση Παπαχατζή.

    Comments are closed.